• Onze modellen

Door Renault Nederland

22-09-16

De nieuwe Renault Mégane Estate: 7 dingen die je alleen kunt weten als je hem zelf rijdt

Sinds begin september staat de vierde generatie Renault Mégane Estate in de showroom. Inmiddels is er al het nodige geschreven over deze zakelijke gezinsauto in het C-segment. Maar hoe is het nou om in deze voiture te rijden? Wij vroegen het Paul van Dam, CRM-Manager bij Renault Nederland. Hij is één van de eerste ervaringsdeskundigen en vertelde ons alle ins & outs, die je alleen kunt kennen als je zelf in de auto rijdt.

Als je ’s ochtends wakker wordt…
… kun je niet wachten tot je de deur uitgaat. Hoe eerder hoe beter, want zodra je in het donker dichterbij de Renault Mégane Estate komt, gaat de herkenbare LED verlichting automatisch aan. Zo’n heldere begroeting is een heerlijk lichtpuntje aan het begin van iedere dag.

Als je ’s ochtends naar je werk rijdt…
… geniet je van een welverdiende koffie. Zonder gedoe. Want je hebt eindelijk een auto die koffie-proof is doordat de bekerhoudertjes op een handige plek naast de handrem zitten. Het aanschaffen van deze auto is daarom niet alleen in je eigen belang, maar ook in het belang van je collega’s. Iedereen is toch in een beter humeur als je rustig je eerste kopje koffie hebt kunnen drinken?

Als je op de snelweg rijdt…
… geniet je van de stille motor en het soepele rijden. Hieraan merk je echt dat deze Renault Mégane Estate niet alleen het nieuwste model is qua design, maar ook qua technologie. En reken maar dat je elke keer als je een oudere generatie ziet rijden, het niet kunt laten om even tevreden te glimlachen. Innovatie is toch mooi. Vooral als je er zelf als één van de eersten gebruik van kunt maken.

Als je ’s avonds na een lange werkdag naar huis rijdt…
… blijf je fit en alert dankzij de massagefunctie in de bestuurdersstoel. Het meest geniet je van het rijden op snelwegen en provinciale wegen. Want wanneer je actief moet blijven sturen, maar ook lekker kan blijven doorrijden, rijdt de nieuwe Renault Mégane Estate het meest comfortabel.

Als je op vrijdagmiddag naar huis rijdt…
… transformeer je jouw bolide in een mobiele disco. Dankzij het Bose® audiosysteem heb je een geweldig helder geluid, ook als je de volumeknop helemaal opendraait. De verschillende LED lichtstrips in het interieur – met maar liefst 5 kleuren – zorgen voor een sfeervolle verlichting en maken de ervaring compleet.

Als je naar de doe-het-zelf-zaak rijdt…
… maak je iedereen jaloers op de nieuwe Renault Mégane Estate door de ongeëvenaarde laadlengte van 2,70 meter. Daarnaast past de kinderwagen zonder problemen in de achterbak. En de wekelijkse boodschappen én je sportspullen schuif je er moeiteloos bij.

Als je met je kinderen naar huis rijdt…
… vinden ze je auto helemaal fantastisch door het head-up kleurendisplay. Door deze technologie waan je je net een F16-piloot, en kun je je ogen op de weg houden. Zo kun jij je comfortabel en veilig concentreren op het vliegen. Eh… rijden.

Zo, jij weet nu meer over de nieuwe Renault Mégane Estate dan je op de website of in het persbericht kunt lezen. Zelf ervaren hoe de gloednieuwe wereld van comfort en innovatie voelt? Vraag dan een proefrit aan. We zijn benieuwd wat jij nog toe zou voegen aan deze lijst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.