• Actualiteit
  • Onze modellen

Door Renault Nederland

05-09-14

Write the change met de nieuwe Renault Twingo

Bij ons staat de laatste weken alles in het teken van de nieuwe Twingo. Wij zijn blij met de ‘geboorte’ van ons nieuwe kleintje. En daar staan wij zeker niet alleen in. Ook Renault Frankrijk deelt graag het verhaal van deze vrolijke stadsauto. Zij gingen echter nog een stapje verder, ze deelden namelijk niet alleen het verhaal, maar daagden ook een aantal schrijvers uit een nieuw verhaal over de Twingo te schrijven!

Renault Frankrijk benaderde de WeLoveWords community, een platform waar schrijvers hun verhalen kunnen delen, omeen scenario te schrijven met in de hoofdrol de nieuwe Renault Twingo. Alle schrijvers die verbonden zijn aan het platform, kregen de opdracht om het nieuwe model in een unieke setting te plaatsen door een scenario te schrijven voor een leuke strip. De keuze moest vallen op een locatie in één van de volgende Europese steden; Parijs, Londen, Berlijn, Amsterdam of Milaan. In het scenario moest ruimte zijn om de speelsheid, wendbaarheid en de knallende kleuren goed uit te laten komen.

Uit de 150 inzendingen zijn acht finalisten gekozen en nu is het tijd voor jouw bijdrage! In navolging van de wedstrijd kun jij op Facebook een stem uitbrengen op jouw favoriete strip en meedenken over hoe het verhaal zal aflopen.

Doe hier mee aan het Facebookspel!

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.