• Actualiteit
  • Onze modellen

Door Renault Nederland

21-08-14

VKV City Racing, een waar spektakel!

De VKV Groep is dit jaar voor de 2e keer op rij hoofdsponsor van het grootste sportevenement van het land: VKV City Racing. Het is natuurlijk ontzettend gaaf om als Renault dealer dit spectaculaire evenement mede te mogen organiseren. Dit maakt het werken bij de VKV Groep nog afwisselender dan het normaal gesproken al is.

Vorig jaar belde onze algemeen directeur, Chris Visscher mij op. Ik hoorde al aan zijn stem dat hij ergens erg enthousiast over was. “We worden hoofdsponsor van City Racing” zei hij. Ik was even stil en zei: “je bedoelt Bavaria City Racing”. “Ja, zo heette dat voorheen, maar dit jaar dus VKV City Racing, gaaf he?”. Ik was weer even stil, want op dat moment was het evenement al over 4 weken en zaten we midden in de zomervakantie. Nadat we alles besproken, voorbereid en georganiseerd hadden was het evenement 4 weken later gelukkig toch nog een groot succes.

Ook dit jaar zijn we weer hoofdsponsor. Dit betekent dat we meer tijd hebben en dus ook veel meer uit het evenement willen gaan halen. Het wordt dan ook groter dan vorig jaar, zo is alleen het circuit al bijna verdubbeld, zijn er meerdere Formule 1-teams en hebben we ons eigen VKV VIP-dorp. Bovendien is er zelfs een VKV Paddock midden in de stad met veel nieuwe Renaults, waaronder de nieuwe Twingo. Natuurlijk staan er ook diverse raceteams die door alle bezoekers van dichtbij bekeken kunnen worden.

Mijn functie als marketing manager is zeer afwisselend. Zo komt het voor dat je het ene moment bezig bent om de website bij te werken of met de preview van de nieuwe Twingo en het volgende moment een persbericht aan het schrijven bent, waarin staat dat de Twin’Run over het circuit gaat racen. Als je dan weer met de tekst voor de preview verder gaat moet je je snel bedenken dat er geen Twin’Run, maar Twingo moet staan.

31 augustus is het zo ver, nog ruim een week de tijd om alle laatste acties uit te werken en voor te bereiden. Begin deze week is bekendgemaakt dat Max Verstappen zijn Formule 1 debuut zal maken tijdens VKV City Racing en hierdoor is de aandacht alleen maar toegenomen, het was zelfs op CNN! Ook staan er nu al vele Renaults op bijzondere locaties in de binnenstad en hangt heel Rotterdam vol met vlaggen van de VKV Groep en het evenement. Dit is een heel gaaf gezicht en daar ben ik toch wel een beetje trots op!

Wil jij op een wel hele bijzondere manier deelnemen aan dit event? In samenwerking met Renault geven wij twee VIP kaarten weg, waarbij 1 persoon zelfs kans maakt op een hotlap door de straten van Rotterdam. Volg @Renault_NL op Instagram en doe mee!

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.