• Actualiteit
  • Onze modellen

Door Renault Nederland

19-02-15

Virtuele revival Renault Alpine

60 jaar geleden zag de Alpine het licht. Genoeg reden voor een feestje moeten ze gedacht hebben. Al jaren is er grote hoop dat er een nieuw model van deze fantastische sportauto op de markt komt. Om de verjaardag te vieren komen ze met een nieuw virtueel model.

Je zult er niet snel écht in wegrijden maar de beleving is volop aanwezig. Onlangs verscheen de Renault Alpine Visio Gran Turismo. Een hele mond vol voor een virtuele wagen. Dit speciaal ontworpen model is te zien in de video game ‘Gran Turismo’.

Gran Turismo is een serie racegames ontwikkeld voor de PlayStation. Voor sommigen misschien wel het beste racespel allertijden. Het racespel bevat meer dan twaalfhonderd auto’s. Ook worden er maandelijks nieuwe auto’s aangeboden die via de online winkel van Playstation te koop zijn. Vanaf maart dit jaar is de virtuele Alpine beschikbaar als gratis update.

Geïnspireerd op de Alpine A110? De voorkant vertoont wel enige overeenkomst. Je stapt in de cockpit via een vleugeldeur en de buitenspiegels zijn camera’s. Mocht je nog geen gamer zijn, dan is een virtueel testritje nu misschien wel een keer de moeite waard?

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.