• Lifestyle
  • Onze modellen

Door Renault Nederland

17-09-14

Twingo Fashion Challenge

Met trots introduceren wij de derde generatie Twingo. Een compacte stadsauto met een frisse en vrolijke uitstraling. Wendbaar met een royale binnenruimte, maar vooral…fun to drive!

Klein maar ruim, snel en wendbaar én alle details zijn geheel naar wens aan te passen, volledig fashion proof dus! Een auto met een frisse en moderne uitstraling, daar kun je mee voor de dag komen. Gisteren lanceerden wij de campagne de ‘Twingo Fashion Challenge’. Een challenge waarin heel fashionable en hip Nederland wordt uitgedaagd.

Hoe doe je mee?
Op het platform www.twingofashionchallenge.nl claim jij je fashion statement. Jouw statement heeft een unieke code, die op zijn beurt weer gekoppeld is aan een kledinghanger. Dat de Twingo een goede fashion accessoire is bevestigende succesvolle bloggers Annic (Ilovefashionnews), Maybritt (Amayzine.com) en Cynthia (Misslipgloss.nl). Zij verspreiden de kledinghangers op 4 oktober in boetiekjes door Nederland.

Ontdek de straten van Parijs, London of Antwerpen
Door mee te doen maak je kans op een driedaagse Twingo Fashion citytrip inclusief €400,- shopgeld met de nieuwe Renault Twingo naar Parijs, Londen of Antwerpen. Vind je een van deze kledinghangers, vul dan de code in op het platform. En wie weet parkeer jij dit manoeuvreerbare karretje binnenkort met het grootste gemak in een overvolle binnenstad van Parijs of een van de andere steden naar keuze. Wel zo makkelijk als je 400,- euro aan shoptegoed te besteden hebt.

De nieuwe Renault Twingo, Go Anywhere, Go Everywhere

Save the date:
Twingo Fashion Challenge
Zaterdag 4 oktober 2014!

Leave a Reply

Your email address will not be published.