• Actualiteit
  • Easy life

Door Renault Nederland

05-07-13

TV kijken met Renault

Hoe vaak kijk jij nog een televisieprogramma op het tijdstip dat het echt wordt uitgezonden? Steeds meer mensen kijken naar Uitzending Gemist of volgen programma’s via YouTube. Wist jij dat Renault ook een eigen televisiekanaal heeft, waar je naar kunt kijken op de momenten dat het jou uitkomt? Nog niet? Neem dan gauw een kijkje op Renault TV!

Op Renault TV vind je video’s over heel veel verschillende onderwerpen. Testritten met onze nieuwste modellen, video’s over de activiteit van Renault in de autosport en ook hele mooie documentaires.

Zo kun je bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen nemen bij het Filmfestival in Cannes. Renault is al meerdere jaren officieel partner van dit festival. Ook de reportage over de legendarische fotograaf Robert Doisneau is een absolute aanrader. Ik ben zelf al jaren fan van zijn romantische straatfotografie en kwam er door deze documentaire achter dat hij zijn succesvolle carrière startte bij Renault.

Dus is er vanavond weer niets op tv? Stem dan eens af op ons kanaal. Je kan ook eenvoudig de app downloaden om op je iPhone of iPad te kijken. Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening!

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.