• Actualiteit

Door Renault Nederland

31-05-13

Tell me more

Welkom op ons spiksplinternieuwe Renault blog! Leuk dat je dit leest!

Al een aantal jaren zijn wij te vinden op Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn, waar we jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, service verlenen en de interactie aangaan. Daarnaast proberen we onze volgers te entertainen met leuke content, zoals video’s, Facebook postings en acties.

Via onze social media kanalen willen wij voorzien in jullie informatiebehoefte en nóg belangrijker, wij willen met jullie praten. Wij horen graag jullie mening over Renault, zodat we weten wat er bij jullie speelt. Die informatie is erg belangrijk voor ons. Want, wat vinden jullie nu eigenlijk van onze producten en services?

Daarnaast willen we ook graag wat meer over ons vertellen. Bij Renault Nederland werken op het hoofdkantoor alleen al meer dan honderd mensen. Wie zijn wij en waar houden we ons bij Renault allemaal mee bezig? Het verhaal van onze medewerkers, van onze waarden, onze geschiedenis en onze toekomst willen we graag met jullie delen.

Middels dit blog hopen we jullie te kunnen amuseren en enthousiasmeren op een interactieve manier. We nodigen jullie dan ook van harte uit om ervaringen en meningen over Renault met ons te delen. En als jullie een verzoek hebben om een bepaald onderwerp te behandelen op dit blog, dan horen we het graag.

Veel leesplezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published.