• Onze modellen
  • Uncategorized

Door Renault Nederland

12-09-14

‘T is weer voorbij die mooie zomer…

De ene persoon gaat het makkelijk af, terwijl de ander zich naar werk moet slepen. Iedereen reageert anders op verandering van ritme, structuur en omgeving. We hebben het natuurlijk over die ‘nieuwe’ start na je vakantie! Na dagen van ontspanning, lekker eten en cultuur snuiven komt het moment waarop je weer aan de slag moet.

Maar gelukkig hebben wij de foto’s nog! Op onze social media kanalen delen wij altijd de mooiste Renault-plaatjes. Mooie foto’s waarin de auto centraal staat en onze modellen goed tot hun recht komen. Naast een rijkelijk gevulde mediatheek hebben wij ook hele enthousiaste collega’s die dikwijls plaatjes schieten van de vele modellen in ons gamma.

Deze zomer daagden wij iedereen uit om de mooiste vakantieplaatjes met ons te delen. ‘Schiet jij het mooiste plaatje voor social media? Dan vind je niet alleen je foto terug op Facebook, Instagram of Google+ maar win je ook een weekendje weg!’. We kregen leuke persoonlijke verhalen en beelden binnen:

Wim die wekelijks met zijn ZOE schippert tussen Renault België en Renault Nederland.
‘Ik ben bijna elke week op vakantie’.

Albert: ‘Dit is ons dagelijkse uitzicht vanaf het balkon van ons hotel in de Dolomieten-Italië. En jawel, de Captur stond er elke dag weer’.

Roger: ‘Hierbij een Renault 4 gespot in Beynac – et – Cazenac’.

David: ‘Op vakantie aan de Côte d’Azur, nabij Saint-Rafael, kwam ik bijgevoegde dealer tegen. Gelukkig stranden onze Renault zo goed als nooit, maar mocht mijn auto ooit kapot gaan, laat het dan hier zijn! En als het kan, wil ik hem dan zelf repareren met uitzicht over deze prachtige baai.. Als je goed kijkt zie je de zeilbootjes op de achtergrond dobberen!’.

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.