• Onze modellen

Door Renault Nederland

17-09-15

Sowieso de ZOE!

Wie bedenken toch iedere keer die postjes op Facebook, Instagram, Twitter voor Renault Nederland? Dat zijn wij! Dorst en Lesser; het social media bureau dat achter alle social content en campagnes zit van Renault Nederland. Sinds enkele maanden rijden wij trots rond in een Renault ZOE. Inmiddels durf ik wel te zeggen dat ik een beetje verliefd ben geworden op de ZOE. Dit laatste is mijn collega’s niet ontgaan: ‘Karisa, gezien jij zo dol bent op onze ZOE, kun je er niet een blog over schrijven?’

De eerste keer
Voor alles is een eerste keer, zo ook voor elektrisch rijden. Daar stond hij dan, onze spiksplinternieuwe ZOE. Zonder enige twijfel stapte ik in en nam plaats achter het stuur. ‘Dit is de sleutel, in de achterbak ligt de laadkabel en vergeet het laadpasje niet’, hoorde ik mijn baas nog zeggen. Stiekem was ik best wel zenuwachtig, een gloednieuwe auto en dan ook nog eens elektrisch, zou ik het wel halen naar het hoofdkantoor van Renault Nederland?

En toen?
Natuurlijk haalde ik het ritje vanuit Amsterdam naar Renault Nederland (Schiphol) met groot gemak! Angst dat er geen laadpaal op mijn route zit? Die heb ik inmiddels niet meer, er zijn namelijk voldoende apps die aangeven waar er laadpalen in de buurt staan. Momenteel is de Nuon app mijn favoriet, deze brengt overzichtelijk in kaart brengt waar de laadpalen zijn én of deze beschikbaar zijn. Zelfs een ritje naar Eindhoven durf ik aan met de ZOE, 20 minuten aan de snel-laadpaal, een kop koffie voor mezelf en de ZOE en ik zijn weer ready to go!

De toekomst
Als groot fan van de ZOE mogen er wat mij betreft nog veel meer ZOE’s bij komen. Ondertussen zal ik mijn liefde voor de ZOE verspreiden op feesten en partijen, want tja, als je verliefd bent, kun je nou eenmaal over niks anders meer praten..

In een video zien hoe de ZOE precies werkt? Bekijk dan hier de video.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.