• Actualiteit

Door Renault Nederland

11-10-18

Renault tijdens Dutch Design Week; wat kunnen we verwachten?

Renault presenteert zich dit jaar als official partner van Dutch Design Week. Van 20 tot en met 28 oktober vindt in Eindhoven het grootste designevenement van Noord-Europa plaats. Meer dan 335.000 nationale en internationale bezoekers beleven een week beleven vol design en innovatie. Benieuwd waar je Renault tegenkomt tijdens Dutch Design Week? Lees maar mee!

De juiste match

Met de speerpunten Design, Easy Life en Innovation is er geen betere match mogelijk tussen Renault en Dutch Design Week. Renault plaatst mensen en benodigdheden, dromen en aspiraties altijd in het middelpunt van de designfilosofie. Het gaat niet alleen om het uiterlijk van de modellen maar ook om de substantie. Dit maakt de samenwerking met Dutch Design Week erg sterk.

Laurens van den Acker

Senior Vice President Corporate Design Laurens van den Acker is dit jaar ambassadeur van Dutch Design Week. Op deze manier doet hij iets terug voor het evenement dat hem al vele malen inspireerde. Tijdens Dutch Design Week geeft Van den Acker een Masterclass waarin hij vertelt over de toekomst van mobiliteit. Heb jij altijd al een vraag willen stellen aan Laurens van den Acker? Stel hem dan nu op onze Facebookpagina en wie weet wordt jouw vraag beantwoord op vrijdag 19 oktober tijdens de Masterclass!

“If not us, then who?”

Op meer dan 100 locaties door de hele stad vind je lezingen, tentoonstellingen, prijsuitreikingen, netwerkevents, debatten en festiviteiten. Meer dan 2.600 ontwerpers presenteren hier hun designs en concepten voor een betere toekomst. Samen met deze ontwerpers bepalen we hoe de toekomst eruit komt te zien. Het thema van de week is dan ook: “If not us, then who?” Tijdens Dutch Design Week zie je hoe designers én Renault dit doen.

Blik in de toekomst

Een bezoekje aan het Renault SYMBIOZ huis en conceptcar mag niet ontbreken tijdens je bezoek aan Dutch Design Week. Dit bijzondere schouwspel laat je zien hoe de toekomst van wonen en mobiliteit eruit ziet, waarin alles met elkaar in verbinding staat en de grens tussen auto en woonruimte vervaagt. De SYMBIOZ conceptcar is gemaakt als verlengstuk van je huis. Vormen, kleuren, materialen en kenmerken: alles is zo gemaakt dat het onderweg net lijkt alsof je thuis op de bank zit. En blijf je wel thuis? Dan verandert de auto in een extra ruimte met het uitnodigende interieur en de digitale functies altijd tot je beschikking.

Go for a Renault Design Ride

Net als elk jaar, zijn er ook tijdens Dutch Design Week 2018 opnieuw Design Rides die je van A naar B vervoeren. Dit jaar heeft Renault 45 ZOE-modellen beschikbaar gesteld voor de Dutch Design Week-bezoeker. Op deze manier ervaart de Dutch Design Week-bezoeker hoe comfortabel en makkelijk het is om in een volledig elektrische auto te rijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.