• Onze modellen

Door Renault Nederland

15-10-15

Ontdek meer Renault op de BedrijfsautoRAI 2015

De bedrijfsautoRai staat weer voor de deur! Dit jaar wordt er door de organisatie extra aandacht besteedt aan innovaties en demonstraties. Er zullen diverse producten, diensten en projecten in het kader van efficiency, kostenbesparing, veiligheid en duurzaamheid gepresenteerd worden. Wil jij hier ook heen? Lees gauw verder, wij vertellen je hoe je kaarten kunt winnen!

Op de Renault stand vind je een veelzijdig bedrijfswagenaanbod met onder meer de ALASKAN concept, de Kangoo Express, de Trafic en de Master. Als bijzondere nieuwkomer tref je ook de Trafic Formula Edition. Deze Trafic is sportief, schoon en voorzien van een Twin-Turbo motor. Hierdoor behoort deze auto niet alleen qua sportieve uitstraling in het top segment, maar ook op het gebied van brandstofverbruik is het een uitblinker.

RENAULT ALASKAN CONCEPT
Goed nieuws! Wij breiden onze activiteiten uit naar het segment van de pick-ups. De Renault ALASKAN concept is een opvallende studie van een pick-up, die wij vanaf 2017 in Nederland zullen aanbieden.

Meer weten over de ALASKAN CONCEPT?
renault-zu60-reveal-rotary-bloc

RENAULT KANGOO EXPRESS
De Renault Kangoo Express is veelzijdig en is beschikbaar in drie lengtevarianten (Compact, Express en Maxi), met twee of drie zitplaatsen. Je kunt kiezen tussen zuinige en krachtige benzine- en dieselmotoren of volledig elektrische aandrijving. Deze alleskunner beschikt over tal van handige en functionele opties.

Meer weten over de Kangoo Express?
renault-kangoo-express-home-03_w964_h542_rac

RENAULT TRAFIC
Innovatie en zuinigheid. Bij de nieuwe Trafic staan deze aspecten centraal. Een unieke uitrusting en efficiënte dieselmotoren. En niet te vergeten, de langste laadlengte in zijn klasse! De Trafic is leverbaar in zowel twee hoogte-als twee lengtevarianten en als Platform Cabine.

Meer weten over de Trafic?
renault-trafic-home-02

RENAULT MASTER
Ook de Renault Master staat op de BedrijfsautoRAI en legt de lat hoog: hij is krachtig, zuinig, veilig en zeer prettig in het gebruik. Talrijke innovaties maken de dagelijkse werkzaamheden nog plezieriger.
Zoals de handige bijrijdersbank met laptoptafel, de dodehoekspiegel in de zonneklep en het nieuwe R-Link multimediasysteem met DAB-functionaliteit.

Meer weten over de Master?
renault-master-rotary-02

De BedrijfsautoRAI vindt plaats van  dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 oktober 2015 in de Amsterdam RAI. Kom jij ook? Maak kans op gratis tickets op onze Facebook-pagina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.