• Actualiteit

Door Renault Nederland

11-06-15

De passie van Renault in de wereld van online video

We kunnen al lang niet meer om de online wereld heen. Tegenwoordig hoef je niet meer thuis te blijven om je favoriete wekelijkse programma te kunnen volgen. Sterker nog, de jongere generatie neemt vrijwel alleen nog video content tot zich via het internet en zet de TV nauwelijks meer aan. Als innovatief automerk kun je hierin natuurlijk niet achter blijven. Sterker nog, deze online trend biedt kansen om aantrekkelijke video’s te creëren.

Om deze reden is ons tweewekelijkse YouTube programma Renault Life in het leven geroepen. In dit programma ontdekken wij samen met presentator Vincent Croiset de passie van inspirerende mensen. Vincent laat zich verrassen door verschillende belevingswerelden, hij vraagt mensen het hemd van hun lijf en ontdekt zo de drijfveren en verhalen achter hun persoonlijke passie. Dit programma sluit dan ook naadloos aan op onze nieuwe merkfilosofie ‘Passion For Life’.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de eerste vier afleveringen van Renault Life hier. Voor de overige afleveringen verwijs ik je graag naar onze playlist Renault Life op YouTube. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan op het kanaal!

Aflevering 1
Wat kun je verwachten? In deze aflevering staat de compleet vernieuwde Renault Espace samen met het Nederlands Dans Theater in de spotlights. Ondertussen gaat Vincent op zoek naar de passie van huischoreograaf van het NDT Paul Lightfoot.

Aflevering 2
Wat staat je te wachten? Snelle auto’s, burning rubber en heel veel pk’s! Sebastiaan Bleekemolen vertelt meer over zijn passie voor racen. Vincent is een dag uitgenodigd op Circuit Park Zandvoort en helpt mee bij de kwalificatierondes van de Clio Cup Benelux. Gluur mee in de pitbox, de garage en meer…

Aflevering 3
Wat ga je zien? De R20, een bijzondere verschijning. Maar wat weet je eigenlijk nog meer over deze klassieker? Vincent besloot een afspraak te maken met de voorzitter van Club d’Anciennes Renault des Pays-Bas, Hans Visser. Samen maakten ze een rit in de R20. Benieuwd of hij ook mag rijden? Kijk snel! Geïnspireerd door het leven, gemaakt door Renault. Wat vind jij van de afleveringen van Renault Life?

Aflevering 4
In de vierde aflevering van Renault Life trekt Vincent bekijks in de elektrische Renault Twizy. Samen met ondernemer Theo van Veen van Edrive4fun ontdekt hij de monumentale stad Gouda en de omgeving van het groene hart!

Leave a Reply

Your email address will not be published.