• Lifestyle
  • Onze modellen

Door Renault Nederland

08-08-13

Renault in vakantiesferen

Eindelijk, het is mooi weer! Al een paar weken achter elkaar kunnen mijn zomerjurkjes uit de kast, breng ik veel van mijn avonden picknickend door in het park en ga ik bijna elk weekend wel even naar het strand. Ieder weekend en iedere avond heb ik zo, zonder op vakantie te zijn, een heerlijk vakantiegevoel.

Dit vakantiegevoel is ook duidelijk merkbaar wanneer ik op kantoor ben bij Renault. Het is er rustig en misschien zelfs wel een beetje stil. De meeste werknemers met kinderen zijn lekker vrij en hebben ons kikkerlandje verruild voor tropische oorden. Verstuur je een mail, dan vliegen de ‘out of office’ berichten je om de oren en afspraken worden over de vakantie heen gepland.

Tropenrooster op Twitter
Maar, ik merk dat het niet alleen rustig is in de kantoorruimtes van Renault, ook op onze social media kanalen zijn de Renault-fans duidelijk in de vakantiestemming. Overdag gebeurt er, in verhouding tot normale werkweken, waarin we allemaal droevig door het raam naar de regen zitten staren, een stuk minder. ’s Avonds daarentegen is iedereen actiever dan ooit. Het is te warm om te slapen, dus dan nog maar even een comment op Facebook achterlaten en de newsfeed op Twitter checken.

Klassiekers in de zon
Wij trekken de vakantiesferen ook door in onze eigen social media content. Vorige week plaatsten we een Facebook posting van een Renault 4 op Ibiza. Dit model spotte ik hoogstpersoonlijk tijdens een bezoekje aan het Spaanse eiland afgelopen voorjaar. Aan de rand van de weg stond deze mooie Renault 4 in de zon te schitteren. Dit inspireerde ons en we riepen jullie op om ook klassieke Renault modellen te delen. Daar gaven jullie massaal gehoor aan. Wat een prachtige foto’s hebben wij ontvangen van klassieke Renault modellen over de hele wereld! Bedankt daarvoor.

Geniet van jullie vakantie!

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.