• Onze modellen

Door Renault Nederland

28-11-14

Presenteer jouw bedrijf met online video!

Video is hot. Het aanbod van YouTube video’s is reusachtig, maar ook op Facebook wordt er ontzettend veel naar video gekeken. Online video is zonder twijfel dé toekomst van online & mobile marketing. Bedrijven kunnen hier slim op inspelen! Immers, met video kun je jouw bedrijf op unieke wijze onder de aandacht brengen.

Bij Renault Nederland hebben wij voor 2015 op het gebied van video mooie plannen gemaakt. Het is immers de online presence die kleur geeft aan de toekomst. De manier waarop je als bedrijf deze online communicatie vult is daarbij van cruciaal belang.

Niet enkel voor grote ondernemingen maar ook voor MKB-bedrijven of ZZP’ers is online video een uitgelezen kans om jouw product of dienst goed in de markt te zetten. Het is een doeltreffende manier om jouw bedrijf visueel te presenteren aan klanten, stakeholders en toekomstige medewerkers. Mensen houden van verhalen en video’s zijn goede vertellers.

Met de introductie van de nieuwe Renault Trafic, de bedrijfswagen die een kantoor bijna overbodig maakt, wil Renault ondernemers helpen succesvol te worden. Om deze introductie kracht bij te zetten lanceerden wij een nieuwe campagne.

Wil je weten hoe jij als ondernemer kunt meeliften op het succes van online video? In de nieuwe Trafic campagne maken ondernemers in Nederland kans op een professionele bedrijfsvideo. De winnaars worden begeleid door een team van specialisten; een coach, stylist en regisseur om tot een goede video te komen. Ten slotte helpt een online marketeer je bij het effectief online verspreiden van de video.
Doe nu mee!

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.