• Lifestyle

Door Renault Nederland

07-02-14

Pour un flirt

Flirten. Spanning in je lichaam en een blos op je wangen? Even houd je de blik vast, als je ziet dat de ander kijkt dan kijk je snel weg. Een perfecte plek om te flirten is op de snelweg, de fileflirt. Veilig vanuit je vertrouwde auto lonken naar de ander.

Hoe het begint
Jij, de bestuurder die het dagelijkse ritje van werk naar huis aflegt. Lichtelijk geïrriteerd omdat je voor de derde keer deze week in de file staat. Je besluit je erbij neer te leggen, er het beste van te maken. De radio gaat een standje hoger en je vocalen schellen door de kleine ruimte. Luidkeels, want ach, er is toch niemand die je kan horen. Trommelend met je vingers op het stuur. Wat een heerlijk deuntje is het toch! Terwijl je helemaal in het nummer opgaat, dwaalt je blik even af naar rechts. Je blik wordt gegrepen door de persoon in de auto naast je. Er is duidelijk een vonk. Je onderdrukt een lach en bent even van je stuk gebracht. Maar dan niets, tot een claxon achter je aangeeft dat het tijd is om het gas weer in te trappen. Het enige dat je nog ziet zijn de alarmlichten als laatste groet. Langzaam verdwijnen ze op de linkerrijbaan.

En ze flirten nog lang en gelukkig
Hoewel file’s soms een eeuwigheid lijken te duren, zijn deze bij een fileflirt sneller voorbij dan je lief is. Vluchtiger dan je had gehoopt, met je hoofd nog in de wolken trap je dromerig je gaspedaal in. Het enige dat je opvangt is een glimp van wie je denkt te zien. Maar sprookjes bestaan. Er zijn wel degelijk ‘succesverhalen’ van partners die elkaar voor het eerst gezien hebben terwijl ze op weg waren. Een fileflirt kan zo voorbij zijn, geniet van de spanning die deze rit met zich mee brengt!

Heb jij stiekem weleens een fileflirt gehad?

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.