• Actualiteit
  • Uncategorized

Door Renault Nederland

30-04-15

Passion for life

In ons leven heeft de auto een belangrijke rol. Onze auto is emotie, genereert enthousiasme en geeft een gevoel van vrijheid. De auto staat daarom ook midden in ons leven. We rijden ermee naar ons werk, gaan ermee op vakantie en brengen onze kinderen ermee naar de hockeyclub. De auto moet er daarom goed uitzien, want die zien we dagelijks. Het is daarmee een grote plus dat het nieuwe Renault design zulke mooie auto’s voortbrengt. En na het design presenteert Renault nu met trots de nieuwe merkidentiteit.

De tagline Passion for life vertelt in één duidelijke oneliner waar het merk Renault voor staat. De nieuwe Renault modellen hebben emotie, in het bijzonder door de sensuele lijnen zoals hoofddesigner Laurens van den Acker het zo mooi verwoord. Maar Renault staat voor meer. Innovatieve technologie bijvoorbeeld, maar wel techniek die voor iedereen bereikbaar is. Ook techniek die het leven net wat gemakkelijker maakt. Renault staat midden in het leven en heeft er passie voor.

In de nieuwe regel klinkt ook de zorg voor de toekomstige generaties door. De huidige auto is deel van ons leven, maar Renault wil wel dat de impact van de auto op onze toekomst zo gunstig mogelijk is. We investeren dus ook in efficiency en duurzaamheid waar dit kan.

Geen merk kan zonder enthousiasme, want uiteindelijk is het de emotie die zorgt dat we een Renault kopen en geen ander merk. In de merksignatuur Passion for life komt een enthousiaste benadering dan ook terug. Vrolijke mensen, een plezierige maar enthousiasmerende toon.

Het emotionele gaan we ook terugzien in de nieuwe huisstijl. Een mooi en clean logo, waar de trots vanaf spat. Extra kwalitatieve en stijlvolle fotografie, bij voorkeur met een vleugje lifestyle dat de Renault modellen dicht bij onze eigen menselijke belevingswereld brengt. Helder gele ondersteuning van het logo en nieuwe commercials die van het scherm afspatten. Al deze elementen maken het plaatje helemaal af en brengen Passion for life tot leven.

Tip! Kijk naar Renault Life – het tweewekelijkse programma op Youtube waar we de passie ontdekken van inspirerende mensen. Abonneer je op het Youtube-kanaal van Renault. Duik met ons in de wereld van dans, design, sport, koken en meer….

Aflevering 12 – Renault Life

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.