• Actualiteit
  • Onze modellen

Door Renault Nederland

25-04-19

Met de Renault Twizy door de tulpenvelden

De Renault Twizy is 100% elektrisch, 100% praktisch en 100% veilig. Deze auto is hét ideale vervoersmiddel voor in de stad. Door het open ontwerp zit je beschut, maar blijf je toch in contact met je omgeving. Dit maakt de Renault Twizy de ideale auto voor een leuke tour. Wat dacht je van een rit door de tulpenvelden of door het mooie centrum van Leiden? Renzy.nl maakt het mogelijk. Benieuwd? Lees snel mee.

100% elektrisch, groen en duurzaam

Het bedrijf Renzy.nl is medio 2018 gestart door twee ondernemers: Mark Dijkshoorn en Dennis Vergeer. Met dit concept bieden ze toeristen en dagjesmensen een alternatief om de highlights van de provincie Zuid-Holland te bezoeken. Waarom de heren voor de Renault Twizy hebben gekozen? “Deze auto heeft volwaardige rijeigenschappen en zit vol met de nieuwste technologieën. Je kunt je snel manoeuvreren door het verkeer en hij is 100% elektrisch, groen en duurzaam. Leuk om in zo’n bijzondere auto een ritje in te maken.”

Voel, ruik en beleef direct waar je rijdt

Met Renzy.nl beleef je het oer-Hollandse landschap door een GPS audiotour in de 100% elektrische en milieuvriendelijke Renault Twizy. Het unieke open en eigentijdse design van de Twizy geven je een gevoel van vrijheid. Je voelt, ruikt en beleeft direct de omgeving. Deze unieke ervaring brengt je langs de mooiste plekken die Zuid-Holland rijk is zoals de duinen en de kustlijn, de Bollenstreek, de Kaag met haar prachtige polders en windmolens, het Groene Hart en het centrum van Leiden. Ideaal voor bijvoorbeeld een familie-uitje of een vriendenweekend. Al de Renault Twizy-modellen van Renzy.nl hebben GPS met gedetailleerde kaarten aan boord die jou langs de route leiden. Naar welke route gaat jouw voorkeur uit?

Plug into the positive energy

De Renault Twizy is de ideale auto voor een leuke trip. Deze elektrisch aangedreven auto biedt bescherming, comfort en maximale bewegingsvrijheid. De Twizy staat voor energie, openheid, plezier en lef. Met zijn innovatieve design geeft de Twizy een nieuwe impuls aan de elektrische revolutie. Laat de energie maar stromen met de Twizy.

Wil jij Zuid-Holland op een geheel vernieuwde manier ontdekken? Of wil je meer informatie over Renzy.nl? Neem dan een kijkje op de website van Renzy.nl. Plug into the positive energy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.