• Actualiteit
  • Onze modellen

Door Renault Nederland

27-08-14

Maak kans op een heatlap in een snelle Renault bak.

Wat een fantastische video! Je neemt een extreem snelle bak, vermomt hem als taxi en trakteert willekeurig omstander op een wel heel pittig ritje. Als dat geen beleving is….

Wij haalden dit trucje uit met de Mégane Trophy V6 Taxi! Hier in Parijs, de stad die symbool staat voor de Franse cultuur en een tal van beroemde monumenten en bezienswaardigheden. Hoe kun je deze beter bekijken dan vanuit een taxi? Maar zo’n ritje wordt natuurlijk pas écht leuk met een 400 pk sterk racemonster met een 3,5 liter V6. Rokende banden gegarandeerd.

Ook voor jou kan dit werkelijkheid worden, de VKV Groep geeft namelijk zo’n spectaculaire beleving weg…maar dan in de stad Rotterdam.
Maak vandaag nog kans op deze unieke beleving tijdens VKV City Racing in Rotterdam a.s. zondag 31 augustus. Wat je ervoor moet doen?

Volg @Renault_NL op Instagram, upload een foto van jouw eerste snelle bak, tag ons….en wie weet ben jij de winnaar van de VIP-kaarten én mag jij meerijden in een van de onderstaande racemonsters (welke verklappen we nog niet). De winnaar wordt vandaag om 14.00 bekend gemaakt! Zorg dat je alert bent, zodat je nog op tijd je kaarten kunt ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.