• Onze modellen

Door Renault Nederland

06-11-15

Kadjar: Size does matter

Ik ben sinds kort een Kadjar-rijder. Wil jij weten weten hoe dat voelt?

Het voelt fijn en het geeft mij een relaxed en trots gevoel. Tevens wordt mijn ego gestreeld doordat mensen in de buurt, collega’s, familie én vrienden mij overladen met complimenten voor mijn auto-keuze. Dat is raar, dat had ik eigenlijk nooit bij de andere Renault-modellen die ik hiervoor reed. Waar zou dat aan liggen?

Is het de kleur metallic zwart? Een kleur die ik altijd aan de saaie kant vond, maar die een Kadjar heel goed kan hebben in combinatie met de chromen details en de 19-inch wielen. Of is het de mooie led-verlichting in combinatie met de stoere grille aan de voorkant? Waarschijnlijk van alles een beetje, maar één ding weet ik zeker.

Door de komst van de Kadjar heeft Renault eindelijk weer eens een model met een echte motorkap. Mijn vrienden vragen ook lachend aan mij of ik ‘iets te compenseren’ heb. Met mijn lengte van 1,76m ben ik inderdaad niet lang vergeleken met de Nederlandse gemiddelde man. Maar compensatiedrang? Nou nee, dat dan ook weer niet. Ik denk dat wij mannen het onbewust lekker vinden om in een auto te rijden met een echte motorkap! Het gaat mij te ver om allerhande theorieën van Freud en Jung te citeren over onbewust gedrag en verlangens. Ik beperk mijzelf tot een aloude wijsheid die ook opgaat voor motorkappen: ‘size does matter’!

Meer Kadjar ontdek je hier!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.