• Lifestyle

Door Renault Nederland

21-06-13

It’s battle time!

Wie kunnen er nu eigenlijk beter autorijden? Mannen of vrouwen? Mannen hebben natuurlijk een beter rij-inzicht, zijn behendiger en kunnen beter inparkeren, maar vrouwen zijn rustiger en volgen de regels beter…

We kennen het allemaal, de onvermijdelijke ruzies of netter gezegd, de heftige discussies met je partner achter het stuur. Je rijdt te hard of te langzaam, je rijdt teveel links of juist teveel rechts, je moet sneller optrekken bij een stoplicht, neemt de verkeerde route of anticipeert echt totaal niet op het overige verkeer. Het is algemeen bekend: mannen denken dat zij beter kunnen rijden en vrouwen daarentegen denken toch echt dat zij de beste partij op de weg zijn.

Mannen vs. Vrouwen
Om er voor eens en voor altijd achter te komen wie nu écht beter auto kan rijden, daagt Renault alle mannen en vrouwen in Nederland uit voor de ultieme car battle met de sensationele Renault Clio R.S.! Bewijs het maar, ben jij een betere coureur dan het andere geslacht? Op onze Facebookpagina kun je nu meedoen met de battle en de mannen of de vrouwen helpen om de winnaar van de race te worden! Ben jij de allersnelste coureur uit de battle? Dan win je ook nog een weekend rijden in de nieuwe Renault Clio R.S. mét een spetterend bezoek aan de Belgische Formule 1 van Spa Francorchamps!

Let the battle begin…

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.