• Easy life
  • Onze modellen

Door Renault Nederland

30-10-14

Inparkeren met de nieuwe Twingo

Veel mannen roepen het al jaren en slechts weinig vrouwen zullen het toegeven, maar volgens een Engels onderzoek hebben vrouwen wel degelijk meer moeite met inparkeren dan mannen. Hierbij beken ik dat ik er ook geen kampioen in ben.

Wekelijks parkeer ik voor mijn werk na een bezoekje aan Renault de auto langs de Amsterdamse grachten. Alleen al bij de gedachte begin ik te zweten. Ik rijd nog liever tien rondjes tot ik een ander plekje vind, dan dat ik de auto in een klein hoekje moet parkeren. En dat terwijl ik al ruim 2,5 jaar in het bezit ben van mijn rijbewijs.

Gelukkig is er een fantastische oplossing voor mensen die net als ik ‘parkeerangst’ hebben: de nieuwe Renault Twingo. Recent heb ik twee dagen meegewerkt aan een campagne voor deze nieuwste aanwinst van Renault, dus ging ik de weg op met de Twingo. In de praktijk de kleinste draaicirkel ervaren, dat ging makkelijker dan ooit. Wat een uitvinding!

Als je écht niet van parkeren houdt, is er in de nieuwe Twingo zelfs een optie voor een achteruitrijcamera in het multimedia- en navigatiesysteem. Zo kun je parkeren met behulp van een camera aan de achterzijde van de auto. Op het scherm wordt aangegeven in welke richting het stuur op dat moment gericht staat en of de ruimte voldoende zal zijn voor de auto. Hierdoor is het een stuk makkelijker om langs obstakels zoals stoepranden of geparkeerde auto’s te manoeuvreren.

Ik kan de nieuwe Twingo aan iedereen aanraden. Niet alleen omdat hij zo’n fijne draaicirkel heeft, maar ook omdat het een hele stijlvolle auto is en hij ook nog eens héérlijk rijdt. Je kunt hem stylen naar wens, wat het extra leuk maakt. Helaas is het nog geen tijd voor een nieuwe auto, anders had ik het wel geweten. Mijn keuze valt op de lichtblauwe Twingo met lichtmetalen wielen, zwarte bekleding, een open dakje en natuurlijk het superhandige achteruitrijcamera systeem! 😉

Klik hier om een interactieve video te bekijken van de nieuwe Renault Twingo

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.