• Easy life
  • Lifestyle
  • Onze modellen

Door Renault Nederland

24-03-16

Initiale Paris: de kroon op het gamma van Renault

 Ultieme luxe, optimaal rijcomfort en extravagante details: dat is waar het Initiale Paris label voor staat. Een exclusieve versie van de nieuwe Espace en de Talisman waar Renault de kunst van het reizen op eerste klasniveau brengt.

 

Een ongeëvenaarde en gepassioneerde rij-ervaring
Het Initiale Paris label werd tijdens de IAA in Frankfurt in 2013 voor het eerst geïntroduceerd met de presentatie van de elegante concept-car Initiale Paris. Deze concept-car vormde de perfecte illustratie van de concrete ambitie van Renault: het creëren van een ongeëvenaarde en gepassioneerde rij-ervaring in een auto. Daarnaast was het prototype een mooi voorproefje op de nieuwe Espace – het eerste model dat als Initiale Paris-versie leverbaar was. Met de introductie van de Talisman, die recentelijk tijdens het Internationaal Automobiel Festival in Parijs tot ‘Mooiste auto van het jaar’ is uitgeroepen, mag inmiddels een tweede model uit het gamma van Renault zich aan het rijtje voegen.

Het beste van Renault bij Initiale Paris
Met bekleding in nappaleder, verwarmbare voorstoelen met massagefunctie en vooruitstrevende uitrusting en technologie wordt de lat van comfort hoger dan ooit gelegd. Het BOSE premium sound system met BOSE Surround Sound zorgt voor optimaal geluid waarbij de gelamineerde zijruiten nog betere geluidsisolatie garanderen. Wat de uitrustingen en de rijhulpsystemen betreft is vanzelfsprekend aan alles gedacht. Denk maar aan het Renault R-Link 2-systeem, Easy Park Assist, ‘4Control’-vierwielbesturing en het Renault Multi-Sense-systeem: extra’s die rijden nog plezieriger maken.

Uniek design en stijlvolle details
Ook aan het design is uitgebreid aandacht besteed. De 19” wielen en de exclusieve Initiale Paris carrosseriekleur Noir Améthyste maken de wagens met het label ware blikvangers op de weg. Bovendien worden ze elk uitgerust met unieke velgen. Zo zijn de lichtmetalen velgen bij de Initiale Paris-versie van de Espace gebaseerd op het design van de Eiffeltoren en is bij de Talisman gekozen voor van zwarte gediamanteerde velgen. Het op privéjets geïnspireerde interieur met Scandinavisch design vol licht en stijlvolle details maken het plaatje helemaal af. Een luxueuze label dat gerust de kroon op het gamma van Renault mag worden genoemd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.