• Onze modellen

Door Renault Nederland

25-07-13

Hoe maak je nu eigenlijk een auto?

Stiekem zou ik heel graag een keer in een autofabriek willen kijken. Des te langer ik bij Renault rondloop, des te meer ga ik me afvragen hoe auto’s nu precies gemaakt worden.

Een auto is in onze maatschappij volledig ingeburgerd. Wij vinden het heel normaal om een auto te hebben en met zijn allen in de file op de snelweg te staan. Toch is een auto eigenlijk een heel ingenieus stukje productie waar ik, als nieuwsgierig persoontje, nog wel wat vragen over kan stellen. Dat begint al bij het begin. Want waar start je bijvoorbeeld als autofabrikant met het maken van een auto? Je hebt een design, een schaalmodel, maar dan? Wat is het eerste onderdeel dat je gaat fabriceren?

Helaas kun je niet zomaar naar een autofabriek toe om even te kijken. Gelukkig kreeg ik deze week een hele leuke video toegestuurd van het productieproces van de Renault ZOE, die ik graag met jullie wil delen. In deze video wordt je als kijker echt mee de fabriek ingenomen. Ben jij dus ook benieuwd hoe het maken van een auto eraan toegaat? Bekijk onderstaande video en krijg een exclusief kijkje achter de schermen van het productieproces van de Renault ZOE!

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.