• Actualiteit
  • Lifestyle

Door Renault Nederland

27-09-18

Het roer om met Take the Alternative Road

Deze week is de eerste aflevering van onze nieuwe YouTube-serie ‘Take the Alternative Road’ van start gegaan. In deze serie volgen we mensen die een omslag in hun leven hebben gemaakt en echt een alternatieve route hebben genomen. Zij hebben hun baan opgezegd en zijn hun droom achterna gegaan. Benieuwd? Lees maar mee!

De afslag als metafoor

In deze serie maken we een reeks documentarische video’s met een stoer karakter, waarmee we de kijker meenemen in het verhaal van een personage. In de montage wordt gebruik gemaakt van ritme. Rustige beelden worden opgevolgd door ruwere, snellere beelden om overgangen te creëren tussen de hoofdpersoon en de rij-shots met de Renault Kadjar. De afslag is in deze video’s een metafoor, maar de hoofdpersoon neemt deze ook daadwerkelijk halverwege de video.

Take the Alternative Road met de Renault Kadjar

Van woordvoerder naar zeiler

In de eerste aflevering van de nieuwe YouTube-serie volgen we Huub Veeneman in de Renault Kadjar. Hij neemt ons mee in zijn verhaal en vertelt de kijkers wat ervoor zorgde dat hij een ommezwaai maakte in zijn leven. “Na het overlijden van mijn ouders werd ik me een stuk bewuster van het leven. Waar word ik gelukkig van en hoe kan ik mijn leven zo veranderen dat ik er meer voldoening uit kan halen? Door een erfenis en toeval kon ik toen dit prachtige zeilschip Fantastiko kopen.” Benieuwd naar de eerste aflevering van Take the Alternative Road? Kijk mee!

Renault Kadjar: avontuurlijke en comfortabele SUV

De Renault Kadjar is een fijne, ruime SUV. Door zijn hoge instap en hoge zit, heb je een heerlijk groot gevoel. En ga je van de gebaande paden af? Met de Renault Kadjar houdt niets jouw spannende avontuur nog tegen. Robuust, comfortabel en ruim. Take the Alternative Road!

Het nieuwe kanaal Renault TV

Take the Alternative Road is terug te zien op ons nieuwe YouTube-kanaal Renault TV. Het oorspronkelijke Renault Nederland YouTube-kanaal is omgezet in Renault TV. Op dit kanaal is ruimte voor onze huidige series, zoals Renault Life, en voor nieuwe series. Dankzij deze splitsing willen we onze ruim 10.000 abonnees blijven verrassen met content met een hoge entertainmentwaarde. Voor de meer informerende content zoals productvideo’s, TV-commercials en campagnevideo’s hebben we een nieuw Renault Nederland YouTube-kanaal gecreëerd. Ben jij na het zien van de eerste aflevering van Take the Alternative Road ook benieuwd naar volgende afleveringen van deze serie? Abonneer je dan nu op het Renault TV YouTube-kanaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published.