• Uncategorized

Door Renault Nederland

02-04-15

Ga op avontuur met de nieuwe Renault Kadjar!

Op 02-02-2015 introduceerden wij een nieuwe crossover in ons segment. De Renault Kadjar. Niet veel later kwam zijn publieksdebuut op de AutoSalon van Genéve. We willen je niet te lang laten wachten met het ontdekken van de nieuwe Kadjar.

Daar hebben wij iets op verzonnen! Een avontuurlijke video waarin je samen met de Kadjar de meest inspirerende wegen kunt ontdekken. Kijk snel en geniet van een inspirerende video.

Nog niet genoeg gehad?
Met slechts één klik zit je achter het stuur van de Kadjar, het ene moment ben je op Times Square in New York, en dan bij de pyramides van Giza. Deze meeslepende online experience maakt gebruik van Google Street View technologie. Samen met Google Maps en Google Earth, kunnen Google Street View gebruikers 360-graden foto’s bekijken van straatbeelden en natuurlijke wonderen over de hele wereld. Deze experience laat je de wereld zien vanuit het perspectief van een Kadjar. Zo kun je tijdens de lange wacht toch al een beetje ervaren hoe het is om zelf in een splinternieuwe Renault Kadjar te zitten.

Leuk dat je een ritje hebt gemaakt in ons nieuwste model! Wij houden je graag op de hoogte en je bent natuurlijk ook van harte welkom op de AutoRAI 2015 (17-26 april).

Leave a Reply

Your email address will not be published.