• Easy life
  • Lifestyle

Door Renault Nederland

19-11-15

Ga actief op zoek naar de organisatie die bij jou past!

Ben jij starter en op zoek naar een baan die bij jou past? Of ben je al een tijd aan het werk en kun je je draai nog niet helemaal vinden. Dan deel ik graag wat tips met je vanuit de Renault-organisatie zoals: verbreed je horizon, vind een bedrijf dat bij je past en luister goed naar jezelf.

Je hoeft niet direct te kiezen. Aan alle starters wil ik meegeven dat je de eerste jaren perfect kunt gebruiken om brede ervaring op te doen in verschillende branches, verschillende bedrijven of zelfs te wisselen tussen de afdelingen binnen jouw organisatie.

De baan vinden die bij jou past? Vind eerst het bedrijf dat bij jou past! Je ontdekt de grootste verschillen binnen de culturen van bedrijven. Zodra je het idee hebt dat je ergens op je plek zit, probeer dan te groeien binnen dat bedrijf. Werk, collega’s, producten, leer ze allemaal kennen.

De cultuur van Renault
Bij Renault gebruiken wij vaak de term ‘people centric’. Met onze producten proberen wij het leven van mensen comfortabeler te maken, maar ook binnen het bedrijf zien we graag dat onze werknemers zich op hun gemak voelen. Het aangaan en onderhouden van relaties staan hierbij voorop. Dit zie je zowel binnen als buiten de organisatie terug.

Wij streven naar een organisatie waarin iedere werknemer dezelfde mindset heeft. Groei bereiken we door aandacht te besteden aan de samenwerkingen tussen de verschillende afdelingen, prettige meeting rooms en een ontspannen sfeer. Kortom, als management werken we samen met de werknemers aan een prettige werksfeer.

Tot slot, ieder bedrijf heeft werknemers nodig die geloven in het bedrijf en het product. Mensen die toegewijd zijn en een sterke connectie voelen met het merk. Met trots kan ik zeggen dat we bij Renault niets te kort komen! Denk jij dat Renault weleens jouw ideale werkgever kan zijn? Bekijk hier de actuele vacatures.

Leave a Reply

Your email address will not be published.