• Lifestyle

Door Renault Nederland

25-10-18

Extreme Roadtrip: van Parijs naar Dakar

In het derde seizoen van de RTL-serie ‘Extreme Roadtrip’ gaan twee teams de strijd met elkaar aan tijdens een spannende roadtrip. Tijdens deze spectaculaire reis strijden de teams tegen elkaar én de extreme elementen in een uitputtende rally van Parijs naar Dakar. Benieuwd? Kijk en lees snel mee!

Extreme Roadtrip: Parijs – Dakar Rally

Het is alweer het derde seizoen van ‘Extreme Roadtrip’. Dit jaar gaan presentator JayJay Boske en actrice Victoria Koblenko de strijd aan tegen wereldkampioen kitesurfen Jalou Langeree en autocoureur Tim Coronel, die de rally naar Dakar al een aantal keer gereden heeft. De Dakar Rally is niet voor niets de zwaarste race ter wereld. Met heftige weersomstandigheden en weinig slaap leggen de deelnemers een tocht af van meer dan 7.000 kilometer door de meest ruige gebieden van Afrika.

De deelnemers gaan tijdens de 10-delige serie verschillende uitdagingen aan die ze met hun Renault Captur en Kadjar overwinnen.

SUV’s van Renault

De twee teams gaan op avontuur met de SUV’s van Renault. Wegen lijken soms onbegaanbaar en zijn onbekend terrein. Gelukkig zijn de Renault Captur en Kadjar uitermate geschikt om deze uitdagingen te overwinnen.

De Renault Captur is een opvallende en compacte SUV. Hij heeft veel binnenruimte en een fijne, hoge instap. Daarnaast biedt de Renault Captur veel slimme opbergmogelijkheden. De Renault Kadjar is een fijne en ruime SUV. In de Renault Kadjar heb je een hoge zit en hierdoor heb je een heerlijk ruimtelijk gevoel. Ga je van de gebaande paden af? Met de Renault Kadjar houdt niets jouw spannende avontuur tegen. Robuust, comfortabel en ruim. Take the Alternative Road!

Sit back, relax and enjoy!

Ben jij ook zo benieuwd welk team voor staat? Sinds zaterdag 8 september is de spannende strijd wekelijks te zien, om 18:00 uur op RTL 7. Ook kun je de afleveringen online volgen via www.extremeroadtrip.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.