• Onze modellen

Door Renault Nederland

02-11-15

Maak een virtuele proefrit in de Espace!

Om ons innovatieve karakter te benadrukken stonden we dit jaar op de AutoRAI met een bijzondere Espace-experience.

Bezoekers konden kennismaken met de nieuwe Renault Espace tijdens een virtuele proefrit! Met behulp van Virtual Reality, waarbij je vrij rond kunt kijken naar alles wat er om je heen gebeurt, konden we deze unieke ervaring mogelijk maken.

360 graden-video’s op Facebook
Er zijn verschillende manieren om een 360 graden-video te bekijken. Sinds kort biedt ook Facebook deze mogelijkheid. Je kunt tijdens het afspelen van een 360 graden video in je omgeving rondkijken door je smartphone te bewegen. Op ontdekkingreis vanuit je ‘luie stoel’!

Hoe werkt het?
Een 360 video is gemaakt met een 360 graden-camera of met een sferische camera die een situatie in één keer in 360 graden opneemt. Op Facebook hebben deze video’s een “360-video”-label in de linkeronderhoek.

Je kunt ze alleen bekijken op computers en op Android-apparaten. Als bezoeker kun je de beelden verslepen en ze 360 graden draaien, zodat je vanuit elke hoek een kijkje kunt nemen.

– Op computers kan de kijkhoek worden gewijzigd met de muis.
– Op Android-apparaten kan de kijkhoek worden gewijzigd door over het scherm van het apparaat te vegen of door de richting van het apparaat te wijzigen.

Tip! Controleer of je de laatste versie van de Facebook-app én minimaal Android 4.3 hebt wanneer je geen 360 video’s op je Android-apparaat kunt bekijken.

Bekijk de video op Facebook.
Ontdek hier meer over de nieuwe Renault Espace!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.