• Actualiteit
  • Onze modellen

Door Renault Nederland

08-08-14

Een uniek race-ervaring!

Jankende motoren, de geur van verbrand rubber en niet te vergeten, pitspoezen! Daar draaide het allemaal om bij de laatste campagne van Renault. Deelnemers maakten kans op een unieke race-ervaring vanuit de pitstraat tijdens de vierde race van de Clio Cup Benelux. Een groot succes was het zeker!

Winnaar Erik Schoonbeek nam samen met zijn beste vrienden pitbox 19 voor een dag over. Het ontbrak ze aan niets want in hun mooi ingerichte ‘private pitbox’ waren hapjes drankjes én pitspoezen in overvloed. De mooie dames zorgden er zelfs voor dat de monteurs in de aansluitende pitbox af en toe uit hun concentratie gehaald werden.

Voordat de race van start ging maakte ook gastrijder, Clio Cup debutant en Autovisie journalist, Dries van den Elzen zijn opkomst in de pitbox. Voor de mannen in de pitbox des te meer reden om tijdens de race extra gefocust te zijn op deze snelheidsduivel. Onder begeleiding van teamleider Frans Verschuur heeft Dries die middag een zeer knappe prestatie geleverd en finishte als resp. 8e en 14e (startveld van 24 auto’s)!

De dag werd afgesloten met een private DJ in de pitbox die de mannen de kans gaf nog even een dansje te wagen met de pitspoezen. Muziek, gelach en op de achtergrond het gebrul van voorbij racende Clio’s…een dag om niet te vergeten.

Pitbox 19 is inmiddels weer naar zijn oude staat teruggekeerd, maar gelukkig hebben we de foto’s nog…

Het was ge-wel-dig, de prachtige locatie en de gastvrijheid van Renault hebben ervoor gezorgd dat ik deze dag niet snel ga vergeten

– Erik Schoonbeek

Nooit gedacht dat er zoveel mensen werkzaam zijn voor een raceteam, Renault heeft ons de kans gegeven om in de keuken te kijken in een wereld waar elke seconde telt.

– Koen van Casteren

De geur van benzine en verbrand rubber, het publiek, de demo’s en natuurlijk de pitspoezen, wat een ongelooflijke sensatie!

– Jorrit van der Sluis

Super naar mijn zin gehad! Echt een prachtige ervaring om voor je neus de bandenwissel te kunnen zien en achter de schermen de coureurs te spreken. Daarnaast heeft Renault ons héérlijk in de watten gelegd, kortom: Topdagje!

– Iris Riem-Vis

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.