• Onze modellen

Door Renault Nederland

13-11-15

Een serie bijzondere Renault modellen

Gemiddeld een kwart van de Nederlandse autokopers geeft aan dat het design van de auto één van de belangrijkste redenen is om voor een bepaald automodel te kiezen. Bij de huidige Renault Clio- en Captur klanten kiest zelfs meer dan de helft voor deze modellen vanwege het aantrekkelijke design van de hand van Laurens van den Acker, directeur Industrial Design van Renault.

Hier zijn wij bij Renault natuurlijk erg blij mee, omdat design sterk zit verweven in het DNA van het merk Renault. Daarnaast zien we dat meer dan de helft van de Renault-klanten een persoonlijk accent wil geven aan hun nieuwe Renault door te kiezen voor één van de vele customization mogelijkheden. Dit heeft ons geïnspireerd om een serie bijzondere Renault-modellen te presenteren met een uniek design: Série Signature.

Sinds september hebben we twee Série Signature modellen geïntroduceerd: Twingo Série Signature VIVA en Captur Série Signature Barista. De Série Signature modellen onderscheiden zich door opvallende designaccenten en een extra luxueuze standaarduitrusting.

Twingo Série Signature VIVA
Het centrale thema is de exclusieve kleur ultraviolet, die terugkomt in de exterieurkleur, de striping, de lichtmetalen wielen, de luxueuze kunstlederen bekleding en in diverse accenten in het interieur.  Om het nog specialer te maken geven we de Série Signature modellen een unieke naam. Voor Twingo zijn we een samenwerking aangegaan met het weekblad VIVA. De oplage van de Twingo Série Signature VIVA is gelimiteerd en telt slechts 400 auto’s.

Captur Série Signature Barista
Via de Renault social sedia kanalen hebben wij onze fans gevraagd een naam te verzinnen voor dit model. Uit meer dan duizend suggesties is de keuze gevallen op Barista. Deze naam is gekozen vanwege de associatie met de kleur Brun Cappuccino en de verwijzing naar de kunst van het combineren van verschillende elementen om een speciaal product te maken. Speciaal is de exterieurkleur Brun Cappuccino, de bruine leder/alcantara bekleding en de interieurafwerking in ‘Chrome Splendour’. Er is een eenmalige en gelimiteerde oplage van 250 auto’s

De komende tijd zullen we de Série Signature verder uitbreiden met meerdere modellen. Als primeur kan ik nu al vertellen dat het eerstvolgende Série Signature model gebaseerd zal zijn op de Renault Clio, weer met een uniek design, een rijke standaarduitrusting en een gelimiteerde oplage.

Hopelijk heb ik je enthousiast kunnen maken over de Série Signature modellen. Zo ja, houd dan seriesignature.renault.nl in de gaten voor al het nieuws!

 

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.