• Easy life

Door Renault Nederland

18-07-19

Een Renault leasen of financieren; wat zijn de opties?

Ouderwets sparen

Sparen is natuurlijk altijd goed. Hierbij heb je niet te maken met kredietverstrekkers of leasecontracten. Heb je al een auto? Dan is het ook mogelijk om deze in te ruilen wanneer je een nieuwe koopt. Benieuwd wat jouw huidige auto oplevert? Bereken nu de inruilwaarde.

Flex Choice

Houd jij liever je spaarcenten op zak of heb je nog niet genoeg gespaard om een volledige auto te financieren? Met Flex Choice kies je een nieuwe Renault zonder (al) je spaargeld in te leggen. Het woord ‘Flex Choice’ zegt het al; je kiest flexibel een lening die bij jou past. Flexibel houdt in dat je zelf kiest hoeveel geld je inlegt en hoeveel je leent; dit geleende bedrag betaal je per maand terug. De verzekering en wegenbelasting zitten niet bij dit bedrag inbegrepen. Wél wordt de auto aan het einde van de financiering volledig jouw eigendom. Benieuwd hoe jij Flex Choice optimaal kunt inzetten? Wij helpen je graag verder.

Flex Choice Services
Kies je voor de services GarantiePlus of het MyRevision-onderhoudscontract? Het is mogelijk om deze services mee te financieren. Het bedrag wordt dan verspreid over het aantal maanden van de financiering. Een bijkomend voordeel wanneer je één of meerdere services afsluit, is een lagere rente op je financiering. Want hoe meer services, hoe lager de rente.

Private Lease

Private Lease is een mooie optie als je niet genoeg spaargeld hebt maar wel in een nieuwe Renault wilt rijden. Met Renault Private Lease ben je namelijk zeker van een vast bedrag per maand en geen onverwachte kosten. Ook zijn onder andere onderhoud, reparatie en motorrijtuigenbelasting bij de prijs inbegrepen. Het enige wat je nog hoeft te betalen zijn de benzinekosten. Als eerste stel je jouw pakket samen: voor welk model kies je? Daarna bepaal je de looptijd waarin je in jouw favoriete model wilt rijden én het aantal kilometers dat je verwacht te rijden in een jaar (jaarkilometrage). Alleen nog een financiële check, waarna je de auto ophaalt en meteen kunt wegrijden. Heel gemakkelijk, toch?

Flex Financial Lease

Ben je ZZP’er of MKB’er? Dan is Flex Financial Lease een optie voor jou. Dit is een autofinanciering die speciaal gericht is op ondernemers. Hierbij profiteer je als ondernemer van één maandbedrag voor financiering én services. Dit bedrag bestaat uit aflossing en rente en betaal je in termijnen, zonder onverwachte kosten. Aan het einde van de overeenkomst ben je eigenaar van jouw Renault.

Operational Lease

Krijg jij de mogelijkheid om in een auto van de zaak te rijden? Dan is Operational Lease wat voor jou. Dit is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. Hierbij betaal je maandelijks een bedrag, wat is gebaseerd op de waarde van de auto, de gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers. In dit maandbedrag zijn alle kosten inbegrepen: de verzekering, onderhoud, reparaties, banden, vervangend vervoer en motorrijtuigenbelasting. Rijd je meer dan 500 kilometer privé in je leaseauto? Dan moet je bijtelling betalen. Lees hier meer over bijtelling en bereken wat jouw maandbedrag zou worden.


Ben je benieuwd welke financieringsmogelijkheid het meest geschikt is?
Neem dan contact op met een dealer bij jou in de buurt en wie weet heb jij binnenkort jouw favoriete Renault-model voor de deur staan. Heb je verder nog vragen? Kijk op onze website voor meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.