• Actualiteit
  • Onze modellen

Door Renault Nederland

16-04-15

Een bijzondere Espace-experience op de AutoRAI!

Deze week gaat het grootste auto-evenement van Nederland weer van start; de AutoRAI 2015. Van vrijdag 17 tot en met zondag 26 april kunnen autoliefhebbers terecht in de RAI voor een compleet overzicht van de laatste modellen en bijzondere klassiekers.

Om het innovatieve karakter van Renault te benadrukken wilden we iets vernieuwends doen op de AutoRAI. Daarom maken wij het bezoekers mogelijk om tijdens de beurs een virtuele proefrit te maken in de nieuwe Espace, die pas deze zomer in de showroom staat. Deze unieke ervaring bieden wij met behulp van Virtual Reality+ technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat je vrij rond kunt kijken naar alles wat er om je heen gebeurt.

‘Standaard’ Virtual Reality gebruikt slechts 1 zintuig, namelijk zicht. De Espace VR Experience beleef je met al jouw zintuigen. We voegen daarom echte elementen toe, zoals bijvoorbeeld de wind die je voelt als je jouw handen uit het raam laat wapperen, de massagestand van de stoelen of interactie met mensen die je virtueel ziet. Zo heb je een ervaring alsof je echt door de straten van Amsterdam rijdt. Wil je een voorproefje van wat er gaat gebeuren op de stand van Renault? Bekijk dan alvast de video.

Wil je liever deze unieke proefrit zelf beleven in de gloednieuwe Espace? Maak dan kennis met het design en comfort van de nieuwe Espace op de AutoRAI 2015. Beleef jouw moment! Bereid je alvast voor op jouw eerste ontmoeting met de nieuwe Renault Espace door dit blog te lezen over de favoriete Espace details van Product Manager Marco Knoot.

Tot ziens op de AutoRAI?

Leave a Reply

Your email address will not be published.