• Lifestyle

Door Renault Nederland

03-07-19

Drie must-follow Renault-fans

Je Renault MASTER ombouwen tot een campervan, of de mooiste Renault Sport-modellen op een rijtje. Onze Renault-fans bestaan in alle soorten en maten. Benieuwd naar de must-follow Renault-fans op Facebook of Instagram? Wij hebben een lijst samengesteld met drie leuke Renault fan-accounts. Lees snel verder.

#1 @renaultsport_gespot

Dat Renault Sport-modellen goed rijden, is oud nieuws. Maar de Instagrampagina @renaultsport_gespot bewijst ook dat de wagens er fantastisch uitzien. Heb je een zwak voor onze Renault Sport-modellen? Zie je graag foto’s van mooie auto’s? Dan raden we je aan om snel op die volg-button te klikken. Zo wordt je Instagram-feed dagelijks opgefleurd door de mooiste R.S.-modellen.

#2 @angelray_van

Je eigen Renault ombouwen tot een camper en zo de wereld rondreizen, is iets waar wij alleen over durven dromen. Angelina en haar vriend Ray besloten om van hun droom werkelijkheid te maken en bouwden een Renault MASTER om tot een heus paradijs op vier wielen waarmee ze naar de mooiste plekken reizen. Via de Instagrampagina @angelray_van delen ze plaatjes van hun roadtrip door Europa. Een must-follow als je houdt van reizen en je een roadtrip met een Renault ook van je bucketlist wilt schrappen.

#3 @meganeownersclub

Als de Renault MÉGANE jouw favoriete auto aller tijden is dan is het Instagram- en Facebook-account @meganeownersclub dé pagina voor jou. Elke dag wordt er een foto gepost van een Renault MÉGANE die wordt ingestuurd door de trotse eigenaar. Heb jij zelf een Renault MÉGANE en verdient deze ook wat extra aandacht en liefde? Insturen maar.

Met deze drie leuke Renault fan-accounts kun je met plezier verder scrollen. Ken jij zelf een Renault-fan die we moeten volgen? Of ben je er zelf één? Laat het ons dan weten. En vergeet onze socialmediakanalen vooral niet te volgen voor meer mooie verhalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.