• Actualiteit
  • Onze modellen

Door Renault Nederland

02-07-14

De Twingo, flaneren op Concours d’Elégance

Je herkent ze vast wel! Die vrolijke kleine stadsautootjes die nog altijd het stadsbeeld een heerlijk kleurtje weten te geven. De Twingo was bedoeld als opvolger van de R4. Tijdens de introductie in 1992 op de Autosalon in Parijs was de Twingo direct een daverend succes.

De naam ‘Twingo’ is een grappige samenvoeging van de woorden “Twist”, “Swing” en “Tango”, deze dragen de speelsheid en plezier van deze compacte stadsauto uit. Begin maart vond de onthulling van de nieuwe Twingo plaats op de Autosalon van Genève. Door de pers goed ontvangen, maar nog vol afwachting wat de consument ervan vindt.

Vanaf nu heb je de kans om de nieuwe Twingo ook in het ‘echt’ te zien. Ons karaktervolle kleintje is al op verschillende events te zien geweest! Heb jij hem al weten te spotten? Afgelopen week was bijna de hele club van 7 (de nieuwe Twingo is uitvoerbaar in 7 kleuren) aanwezig op de 11e editie van Concours d’Elégance op Paleis Het Loo. De Twingo stond te stralen en trok veel bekijks van alle goedgeklede bezoekers van het event!

We kijken terug op een zonnig en succesvol weekend en willen iedereen bedanken voor alle leuke en spontane reacties op de nieuwe Twingo!

Renault Senior Vice President of Corporate Design Laurens van den Acker maakte naast het jureren ook tijd vrij voor een exclusief interview.

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.