• Onze modellen

Door Renault Nederland

12-09-19

De nieuwe Renault TWINGO: onweerstaanbaar

Met de nieuwe Renault TWINGO kies je naast ultiem rijgemak en rijplezier ook voor een oogverblindende, vernieuwde look. Bij Renault begrijpen we dat iedereen uniek is en verschillende voorkeuren heeft, daarom is het mogelijk om zowel het interieur als exterieur van je nieuwe Renault TWINGO te personaliseren. Of je nou voor een luxe, sportieve of elegante uitstraling gaat, het kan het allemaal. Met de accessoires van Renault maak je jouw nieuwe Renault TWINGO namelijk net zo uniek als je zelf wilt en wordt je leven nog gemakkelijker.

Uniek tot in de details

Het interieur en exterieur van de nieuwe Renault TWINGO is tot in de kleinste details te personaliseren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan opvallende lichtmetalen wielen, verkrijgbaar in 5 verschillende uitvoeringen. Ga je graag voor een elegante uitstraling, dan zijn de verchroomde buitenspiegels wat voor jou. Wat je ook kiest, het is “never too much”.

Maar, dit is nog niet alles. Ook is de TWINGO te personaliseren met dorpellijsten die overeenkomen met de kleur van het chassis. Zó geef je jouw nieuwe Renault TWINGO een eigen tintje. Zelfs de mattenset is verkrijgbaar in een rode, gele en grijze kleur die overeenkomt met de kleur van jouw TWINGO.

Maak je leven gemakkelijker

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bij Renault gaan we voor zo comfortabel mogelijk. Zo zijn er nog meer accesoires die het dagelijkse leven net wat gemakkelijker maken. Met de ingebouwde inductielader kun je je telefoon eenvoudig draadloos opladen. Zo blijf je altijd bereikbaar. Ook kun je kiezen voor een smartphonehouder, deze is ideaal om bijvoorbeeld handsfree te bellen. Ben je opzoek naar nog meer rijcomfort? Dan is de armsteun een fijne toevoeging, deze heeft ook nog eens 1 liter aan opbergruimte.

Alles mee op reis

Ga op avontuur met je nieuwe Renault TWINGO en maak het reizen gemakkelijker met speciale TWINGO-accessoires. Ga je op een avontuurlijke vakantie naar de Franse Alpen of maak je liever een roadtrip langs de kust? Met de Renault-dakkoffer, verkrijgbaar in verschillende maten, heb je in ieder geval altijd voldoende opbergruimte.

Never too much’

Benieuwd naar alle accessoires? Neem dan een kijkje in de accessoire-brochure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.