• Onze modellen

Door Renault Nederland

17-01-19

De nieuwe Renault Kadjar is klaar voor het avontuur! Jij ook?

Januari, 2019: niet alleen een bijzondere maand vanwege het nieuwe jaar. De avonturiers onder ons konden niet wachten om opnieuw the alternative road te nemen en wel met de nieuwe Renault Kadjar! Dit model is op alle fronten verbeterd: een opvallender exterieur inclusief de herkenbare LED-verlichting maar ook een vernieuwde hoogwaardige interieurafwerking. Ten slotte beschikt deze SUV over de nieuwste technologieën. Kom hem snel in de showroom bewonderen!

Vernieuwde technologieën

Afgelopen maand kwam de nieuwe Renault Kadjar uit. Een geüpdatete versie met vernieuwde lichtsignatuur, een uitgebreid kleurenassortiment en een opvallend exterieur dat nóg meer gericht is op avontuur. Ook heeft dit nieuwe model verschillende innovatieve technische snufjes. Bijvoorbeeld het Bose® premium audiosysteem waarmee je het ritme van de weg extra voelt en het Active Emergency Braking System dat een waarschuwingssignaal uitzendt als de kans op een botsing bestaat. Als je niet reageert wordt het Active Emergency Braking System automatisch geactiveerd om een botsing te voorkomen of de impact ervan te beperken.

Avontuurlijk rijden met nieuwe motoren

De Renault Kadjar is voorzien van een nieuwe generatie Renault-motoren. Om te voldoen aan de geldende normen zijn zowel de benzine- als de dieselmotoren uitgerust met de nieuwste emissiecontroletechnologie. Tegelijkertijd staan de krachtbronnen garant voor verbeterde prestaties en een lager brandstofverbruik.

De krachtige, nieuwe TCe 160 GPF turbomotor (117 kW) reageert snel op het gaspedaal en staat garant voor snelle acceleraties en optimaal rijplezier. Deze 160 pk sterke motor is leverbaar in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen of een automatische EDC-versnellingsbak met zeven versnellingen.

Wist je dat deze nieuwe motoren meer dan 40.000 testuren achter de rug hebben? Dat komt overeen met 14 jaar gebruik, acht uur per dag!

Vernieuwde en hoogwaardige interieurafwerking

De vernieuwde en hoogwaardige interieurafwerking zorgt voor nóg meer comfort. De stoelen hebben een verstelbare zittinglengte en een verschuifbare middenarmsteun, die hierdoor stevige ondersteuning bieden tijdens ritten buiten de gebaande paden. Ook is de bediening van de airco verbeterd door middel van nieuwe knoppen en vind je door het hele interieur nieuwe materialen. Al deze vernieuwingen zorgen voor avontuur met optimaal comfort.

Nieuwe lichtsignatuur

Bij de nieuwe Renault Kadjar is ook gedacht aan sportieve verlichting. De C-vormige lichtsignatuur die we al kennen van andere nieuwe modellen is nu ook bij de nieuwe Renault Kadjar geïmplementeerd. Avontuurlijke rechthoekige LED-mistlampen verbruiken zes keer minder energie dan halogeen-mistlampen. De nieuwe Renault Kadjar is dus ook in het donker niet over het hoofd te zien!

Kleur bekennen

De nieuwe Renault Kadjar is leverbaar in drie nieuwe carrosseriekleuren: ‘Vert Oural’, ‘Blue Iron’ en ‘Gris Highland’. Ga jij liever voor een bestaande kleur? Dan is ‘Rouge Flamme’, ‘Blue Cosmos’, ‘Blanc Nacré’, ‘Gris Titanium’, ‘Noir Étoile’ of ‘Blanc Glacier’ misschien wat voor jou. Stel jouw perfecte Renault Kadjar nu samen in onze configurator.

Ontmoet LIV

Heb jij onze nieuwe Renault Kadjar commercial al gezien? Dan is je misschien opgevallen dat de Kadjar wordt bestuurd door LIV, onze virtuele ambassadeur. Dankzij de Kadjar ontdekt en ervaart zij echte emoties.

 

Ben jij benieuwd hoe deze nieuwe Renault Kadjar er in het echt uitziet? Ga dan snel langs bij een showroom bij jou in de buurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.