• Onze modellen

Door Renault Nederland

24-05-18

De mooiste fotografie-locaties voor je Renault!

Als je aan fotografie denkt, denk je misschien niet meteen aan autofotografie. Maar je kunt prachtige foto’s maken van je auto en daarvoor hoef je niet helemaal naar de mooie plekken te rijden in Zuid-Europa. Want Nederland kent geweldige fotografie locaties, denk hierbij aan de pittoreske dorpen, spectaculaire bouwwerken, indrukwekkende natuurgebieden en mooie musea. Wij hebben in dit blog een paar locaties in Nederland voor je op een rijtje gezet als inspiratie om jouw Renault te fotograferen. Laat maar komen die foto’s!

1. Vliegkamp Valkenburg

Als je aan autofotografie denkt, denk je misschien al snel aan een stoer circuit of een snelweg. Vandaar onze eerste keuze voor Vliegkamp Valkenburg. Dit vliegkamp heeft dienst gedaan als militair vliegveld dat sinds juli 2006 officieel gesloten is. Sinds die tijd wordt de vliegbasis ingezet voor tal van anderen doeleinden, onder meer voor de musical ‘Soldaat van Oranje’. De vliegbasis biedt een unieke mogelijkheid om jouw Renault prachtig vast te leggen in een stoere omgeving.

2. Reitdiephaven, Groningen

Reitdiephaven is een jachthaven op ongeveer een kwartier van het centrum van Groningen. De haven ligt aan de ‘staande-mastroute’, dat vanaf Delfzijl tot het Waddengebied loopt. De kleurrijke Scandinavische bebouwing vormt een prachtige entourage die je zeker weten een paar prachtige foto’s opleveren! Heeft je auto één van de kleuren van de huizen in de haven? Dan heb je gegarandeerd een prachtfoto!

3. Zeeland

Met z’n vergezichten en overal zee is Zeeland de provincie bij uitstek om leuke foto’s te maken! Denk aan de mooie havenstadjes en vissersdorpjes, Neeltje Jans en de Deltawerken. Ga jij voor de eindeloze wegen met windmolens of zie jij je Renault al schitteren aan de Zeeuwse kust? Keuze genoeg in Zeeland!

De mooiste fotografie locaties voor je Renault ZOE

4. Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord staat bekend om haar edgy, rauwe karakter. Wat ons betreft hét recept voor prachtige autofotografie! Ga jij voor een foto voor de A’DAM Toren en het EYE Filmmuseum met een wijds uitzicht op het IJ en het Centraal Station van Amsterdam óf voor een van de vele industrieterreinen die Amsterdam-Noord rijk is? Op het NDSM-werf in Amsterdam-Noord zijn vele muurschilderingen te vinden, die een prachtige achtergrond voor jouw foto kunnen zijn.

5. Noord-Veluwe route

Natuurlijk kan er aan dit rijtje fotografie locaties een prachtig Nederlands natuurgebied niet ontbreken! De Noord-Veluwe route voert door een mooi natuurgebied, waarin bossen, heide en zandverstuivingen een belangrijke rol vervullen. Op vele punten langs de route zijn aantrekkelijke locaties om jouw Renault te fotograferen! Deze route leidt je niet alleen langs prachtige natuur, maar ook langs bijvoorbeeld Paleis Het Loo en de Apenheul.

Heb jij aanvullingen of heb je zelf al prachtige foto’s gemaakt van jouw Renault, deel ze dan met ons! Wie weet zie je ze terug op één van onze kanalen.

Psst: ben je ook benieuwd naar de mooiste autoroutes in Nederland? Lees er in dit blog alles over!

Leave a Reply

Your email address will not be published.