• Lifestyle

Door Renault Nederland

12-04-18

De mooiste dag van je leven in een Renault

Je bruiloft, voor velen één van de mooiste dagen van je leven! Op deze speciale dag wil je natuurlijk in stijl arriveren (en wegrijden). Echte Renault liefhebbers kiezen dan natuurlijk voor… een Renault! Hoe dat is? Wij vragen het iemand die een heritage model verhuurt én iemand die zelf is getrouwd in een modern model. Lees je mee?

Hoog aaibaarheidsgehalte van de Renault 4CV

Bas van Eerd, van Oldtimerbeleving.nl, verhuurt de prachtige Renault 4CV voor bijzondere momenten, zoals je bruiloft. Twee jaar geleden zag Bas de mooie Renault 4CV staan op een veiling. Hij vond het meteen een leuk model en was verkocht. “Je merkt aan mensen dat dit model een hoog aaibaarheidsgehalte heeft. Geïnteresseerden vinden de auto vaak grappig. Dit model is een stuk minder bekend dan bijvoorbeeld een Kever of een Mini, die kent iedereen. Maar daarom juist wat specialer!”

Komt deze auto je bekend voor? Dat zou kunnen! We zien namelijk dat dit model niet alleen voor bruiloften wordt gehuurd, maar ook vaak wordt gehuurd voor opnames of andere promotievideo’s, zoals bijvoorbeeld voor het programma BinnensteBuiten op NPO2. Chefkok Alain Caron bezocht in een aflevering de Eindhovense stadsbranderij met de Renault 4CV van Oldtimerbeleving.nl. “Heel gaaf om je auto zo terug te zien!”.

Trouwen in een nieuwe Renault Koleos

Mariska trouwde in september 2017 met Hans in een nieuwe Renault Koleos. Ze werkt voor Renault Nederland en kreeg dit cadeau van haar collega’s. Een mooier cadeau had ze niet kunnen krijgen, want ze is wel fan van stoere auto’s! Dat Mariska van stoer houdt blijkt ook wel uit de aankleding van haar bruidsmeisjes, en dan vooral… de schoenen. Eén van de beste vriendinnen van Mariska heeft niet alleen haar bruidsjurk, maar ook de jurkjes van alle bruidsmeisjes ontworpen. En hun schoenen? Dat waren witte canvas gympen. Tijdens de pasdag van de jurkjes hebben alle kinderen hun eigen schoenen versierd met kleurtjes en glitters.

“Normaal gesproken zou ik in zo’n grote auto zeker mijn twee honden meenemen, maar we wilden de auto op deze speciale dag netjes houden. Dus dat was niet zo’n goed idee. Wel konden we (bijna) alle bruidsmeisjes meenemen, ik had er tien!”.

“Kies wat bij je past, dat is het allerbelangrijkste!”

Vrienden en familie van het gelukkige bruidspaar vonden de auto heel mooi en opvallend. “We hadden de auto pontificaal bij de ingang gezet. Eigenlijk mag dat niet, maar het regende en ik liep op hakken. En bovendien viel de auto zo extra op!”. Mariska zou het anderen zeker aanraden om voor zo’n zelfde auto te kiezen als trouwauto. “Je hebt veel ruimte en je zit lekker hoog, waardoor je op iedereen kunt neerkijken. Je voelt je echt trots in die auto!”.

Ben of ken jij iemand die ook in een Renault getrouwd is, of heb je een ander bijzonder verhaal over je bruiloft? Laat het ons weten!

Reacties (2)

Jasper en Marisks, 13 April 2018 om 21:43

6 april 2016 getrouwd in onze perfecte en bijzonder mooie witte Renault 25 V6 automaat van 1989 . Een bijzondere dag in een bijzonder mooie Renault

    Renault Nederland, 27 June 2018 om 09:35

    Wat leuk om te horen Jasper en Marisks!

Leave a Reply

Your email address will not be published.