• Actualiteit
  • Onze modellen

Door Renault Nederland

11-12-14

De Mégane R.S. 275 Trophy-R hét sportmodel van 2014!

Met zijn droomlook en absolute topprestaties laat de Mégane R.S. Trophy-R jouw hart ongetwijfeld sneller kloppen! En daar sta je echt niet alleen in, onlangs is dit sportieve model door het Franse automagazine ‘Echappement’ uitgeroepen tot ‘Sport Model van het jaar 2014’.

Om tot dit technische hoogstandje te komen werd er samengewerkt met Akrapovic, Öhlins en Michelin. Allemaal partijen die kenners vast bekend in de oren klinken! De RS 275 Trophy-R is door de autospotter te herkennen door een two-tone, met een speciale voorspoiler en een finishvlag op de portieren die is uitgevoerd in de kleur Rouge Vif.

Enfin, genoeg details 😉 we dwalen even af… Zoals er wel vaker gezegd wordt: ”een beeld zegt meer dan duizend woorden!” Bekijk nu dit razendsnelle filmpje boordevol burning rubber!

En als je denkt dat je enkel kunt wegdromen bij dit perfecte sportmodel dan heb je het mis! VKV Renault – de officiële Renault Sport dealer van Nederland – heeft maar liefst 4 van de in totaal 250 RS 275 Trophy-R’s naar ons land weten te halen. Deze prijswinnaar én meer mooie modellen vind je terug op onze Facebook pagina! Word ook vrienden met Renault Nederland en Like ons op Facebook!

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.