• Onze modellen

Door Renault Nederland

11-07-13

De eerste dealer ter wereld op Facebook

Voor de introductie van de nieuwe Renault ZOE heeft Renault Nederland deze week de eerste dealer ter wereld op Facebook geopend. Heel Nederland kan eenvoudig een ZOE Experience aanvragen om te ervaren hoe het is om elektrisch te rijden.

Afgelopen winter kreeg ik bij Renault de kans om een paar dagen in een elektrische auto te rijden. Nieuwsgierig als ik ben, nam ik dit aanbod direct met beide handen aan en een week later reed ik in een Renault Fluence rond. Mijn buren keken een beetje verbaasd toen ik met die grote auto mijn smalle straatje in Amsterdam in reed, maar ik was eigenlijk direct verkocht. Het reed lekker, de auto maakte geen geluid en ik vond dat opladen eigenlijk ook wel iets hebben. Toen ik vervolgens de Fluence ook nog zo kon instellen dat de auto ’s ochtends heerlijk opgewarmd was op het moment dat ik wou wegrijden en ruiten krabben overbodig was, kon ik een klein geluksmomentje niet onderdrukken.

ZOE Experience
Sinds kort staat de nieuwste elektrische auto van Renault in de showrooms. En om jullie elektrisch rijden te laten ervaren, heeft Renault Nederland sinds deze week de eerste dealer op Facebook geopend. Via drie hele eenvoudige stappen kan je op de Facebookpagina van Renault Nederland een ZOE Experience aanvragen. Bij een ZOE Experience mag je gratis een dagdeel in de Renault ZOE rijden en krijg je uitleg over elektrisch rijden.

Ben jij ook heel benieuwd hoe elektrisch rijden nu echt is? Wil je het zelf wel eens ervaren om je auto op te laden? Plan dan nu ook gauw jouw eigen ZOE Experience!

Leave a Reply

Your email address will not be published.