• Easy life
  • Onze modellen

Door Renault Nederland

13-02-14

De betoverende kleuren van Instagram

Renault vanaf nu ook op de bekendste foto-app.

Een beetje kleur in het leven is belangrijk. Kleur maakt onze dag soms nét wat zonniger, een landschap nét wat mooier en een auto nét wat spannender. Gelukkig durven automobilisten de laatste tijd weer een fraai tintje aan hun auto te geven en ook de fabrikanten pikken de vraag naar kleur met verve op. Mooie voorbeelden daarvan zijn de in passievol rood geïntroduceerde Renault Clio en de in knallend oranje getoonde Renault Captur . Vanaf vandaag tovert Renault weer met kleur. En wel op de foto-app Instagram!

Leuker dan facebook
Het enige tijd terug door Facebook opgekochte Instagram is aan een snelle opmars bezig. En vreemd is dat niet, want eigenlijk is Instagram veel leuker dan Facebook. Instagram is heerlijk visueel, de harde commercie ontbreekt vooralsnog en met geavanceerde filters voegt de gebruiker een betoverend kleurtje aan zijn foto’s toe. Een ideale tool dus om je vakantiekiekje van meer cachet te voorzien, een bleek gezichtje aan het einde van de winter wat te laten bruinen of memoires van minder sprankelende momenten tóch te laten stralen.

De kracht van Instagram
Instagram werkt eenvoudig. De foto’s op je smartphone voeg je met één druk op de knop toe aan de app, vervolgens plaats je die foto in een kader en kies je één van de vele leuke filters. Ook kun je de foto lichter maken, rechtzetten of draaien en als laatste deel je de kleurrijke plaat met je volgers. Als je trouwens erg blij bent met je kiekjes kun je door het toevoegen van hashtags of locaties het bereik verder vergroten, heb je daar geen zin dan maak je het account helemaal privé. In Nederland hebben we bijna een miljoen instagrammers.

Renault deelt
De laatste tijd ontdekken ook steeds meer merken Instagram, de populairste foto-app is voor hen een interessant platform. Niet enkel vanwege het aantal volgers maar meer om de vaak betoverende uitstraling die je met de filters aan producten kunt meegeven. Erg mooi om onze auto’s nog mooier te maken en te delen met alle fans. Daarom is Renault vanaf nu ook op Instagram te vinden. Ga daarom snel naar Renault_NL volg ons en laat je voortaan ook betoveren door de kleuren van Renault!

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.