• Lifestyle
  • Onze modellen

Door Renault Nederland

27-03-14

Dé auto voor bij mijn zomerjurkje

Ik kan me nog goed de verbaasde blik op het gezicht van mijn vader herinneren, toen ik hem vertelde dat ik voor Renault ging werken. Social media, dat snapte hij inmiddels. Maar dat zijn dochter, die nooit interesse had in de auto’s die voor zijn deur stonden, zich met een groot internationaal automerk ging bezighouden, dat was iets waar hij even aan moest wennen.

En dat snap ik wel. Ik ben, of was, geen autofanaat. Een auto brengt mij van A naar B. Een auto is heel handig, maar dat is het wel. Lifestyle en mode, daar gaat mijn hart wel sneller van kloppen. Ik volg mijn favoriete bloggers om op de hoogte te blijven van de laatste trends en de nieuwste boetiekjes in mijn favoriete steden, zoals Amsterdam, Antwerpen en Parijs. Ik hou ervan om te speuren naar verborgen pareltjes in kleine straatjes en geniet van nieuwe, door het grote publiek nog, onontdekte hotspots.

Als ik het nu over zou kunnen doen, had ik me wat meer bemoeid met de keuze van mijn vader voor zijn auto’s. Want, inmiddels ben ik er wel achter dat mijn liefde voor een mooie lifestyle ook heel goed past in de automotive wereld. Het uiterlijk van auto’s is ook gevoelig voor trends en er is voor iedere smaak een andere auto te vinden. Eigenlijk wel logisch, want als ik er leuk uit wil zien, hoort daar toch ook een mooie auto die bij mijn stijl past bij?

Ik moet zelfs eerlijk bekennen (ja papa, je leest het goed) dat ik de nieuwe Renault Twingo heel goed bij mijn stijl vind passen. Dit nieuwe model, het liefst in het wit met zo’n mooie striping, zou zeker niet verkeerd staan bij mijn werkoutfit. En ook zou dit autootje een perfecte match zijn bij het zomerjurkje dat smachtend op de zomer, klaar hangt in mijn kast. Ik beken, dit meisje dat nooit een autofanaat was, droomt van een eigen auto die staat te pronken in haar straat…

In de nieuwste campagne van Renault kun je er nu achter komen welke stijl bij jou past. Ik kwam uit bij een mooie, hippe, maar classy outfit met de Twingo Gordini als match. Niet gek, maar als ik dan toch mijn wens mag uitspreken ga ik toch voor het nieuwe model… Wil jij ook weten welke stijl bij jou past? Check het nu op http://www.maatpakmatch.nl. Je maakt ook nog iedere dag kans op een exclusief maatpak!

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.