• Easy life

Door Renault Nederland

03-09-15

De 5 handigste apps voor in jouw auto!

De meeste auto’s hebben tegenwoordig uitgebreide multimedia-systemen, maar er zijn nog altijd leuke extra’s te downloaden om het rijden nog leuker te maken. Wij geven je de 5 handigste apps die jouw rijplezier kunnen vergroten.

Nooit meer geflitst worden met Flitsmeister
Altijd fijn om op de hoogte te zijn van de laatste files, flitspalen en trajectcontroles. Heb je een iPhone? Dan is Flitsmeister aan te raden. Deze applicatie bevat trajectcontroles, vaste flitspalen, mobiele controles, files en ook aangekondigde controles.

Wie zoekt zal vinden
Vergeet jij ook weleens waar je, jouw auto precies hebt neergezet? Dan is de app Find my car of Car locator echt iets voor jou. Deze apps slaan de exacte locatie van jouw auto op en helpen je ‘m snel weer terug te vinden. Handig toch?

Nooit meer een parkeerboete
Parkmobile is geschikt voor iPhone, Android, BlackBerry 10 en Windows Phone en zorgt ervoor dat je nooit meer naar een parkeerpaal hoeft te zoeken! De app werkt gebruiksvriendelijk. Meteen na het starten verschijnt een lijstje met parkeerzones in de buurt. Wie vaak op dezelfde plek parkeert, zal ook zeker de favorietenlijst waarderen.

Naast deze app zijn er nog meer apps die het parkeren makkelijker maken, namelijk:
ANWB parkeren
Parkline

Nooit meer de weg kwijt!
Waarschijnlijk ben je al bekend met het concept van Google Maps: een gratis dienst van Google waar je een kaart van de omgeving kunt zien, in- en uit kunt zoomen en routes kunt instellen. Als je bent ingelogd en de beschikking hebt tot een WIFI-netwerk, kun je ook op je mobiel eenvoudig een locatie opzoeken en opslaan. Deze kun je dan later weer opzoeken. Zo kost het je geen data voor het downloaden!
46Apps

Verreikend ritje

Een podcast is een audio-uitzending waarbij een geluidsbestand op aanvraag wordt aangeboden door middel van webfeeds. Zo kun je luisteren naar al jouw favoriete opnames van radio en tv-content. Vooral handig als je smartphone verbonden is met je multimedia systeem.

Geniet van de mooiste klanken
Nog niet genoeg muziek gehad? Met Spotify luister je naar jouw favoriete muziek. Als je een premium account hebt, kun je afspeellijsten maken en deze ook offline beschikbaar stellen. Handig als je geen grote databundel hebt. Vergeet je tijdens een lekker nummer op de snelheid te letten? Met de Slow Down app voor iPhone kun je muziek luisteren terwijl de app via gps je snelheid in de gaten houdt. Je krijgt dan een melding wanneer je te hard rijdt.

Wij zijn benieuwd welke apps jullie gebruiken! Deel het met ons in de comments.

Leave a Reply

Your email address will not be published.