• Easy life
  • Lifestyle

Door Renault Nederland

23-04-14

Bij een maatpak zijn vooral details belangrijk

Wij spraken met één van de winnaars van de Maatpakmatch; Mark van de Greijn. Ook benieuwd hoe hij zijn match heeft ervaren? Mark vertelt: ''Op basis van drie vragen werd er online een match gemaakt . Erg verrassend om direct al een idee te krijgen welke stijl bij mij past''.

Waarom past deze prijs goed bij jou?
Voor mijn werk als Manager bij LG Electronics draag ik regelmatig een pak. Deze prijs kwam dus goed van pas. Ik heb dan ook snel een afspraak gemaakt bij Misura. Online was dit zo gedaan!

Wat was je eerste indruk?
Het atelier in Amersfoort heeft een mooie statige uitstraling, ik werd hartelijk ontvangen door Rick. Vervolgens werd er ruim de tijd genomen om mijn verwachtingen te managen. Een relaxte sfeer en een heldere werkwijze zorgden ervoor dat deze hele dag een perfecte beleving werd.

Hoe werkt dat dan, een maatpak aanmeten?
Na de koffie zochten wij samen de stoffen uit. Mijn keuzes werden voorzien van een goede uitleg en het advies welke stoffen perfect zijn voor welk gebruik. Er was volop keuze in kleur en patronen, de hoeveelheid materiaal was overvloedig en maakte het leuk om een keuze te maken! Er werd uitgelegd dat bij een maatpak vooral details belangrijk zijn, ook over de bijpassende binnenstof en knoopkeuze werd ik daarom goed geadviseerd.

Over een paar weken kan ik mijn exclusieve maatpak verwachten, spannend! Maar afleidend van alle voorbeelden gaat dit een hele mooie worden. Ik blik terug op een bijzondere ervaring, die ik zonder twijfel aan mijn collega’s zal aanbevelen. Renault Nederland, bedankt voor deze prijs!

Wil jij net als Mark jouw persoonlijke stijl ontdekken? Doe nu eenvoudig mee aan de Maatpakmatch via www.maatpakmatch.nl. Meedoen kan van 22 april tot en met 3 mei.

“ 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.