• Actualiteit

Door Renault Nederland

16-08-18

Beschik jij over de R.S. Spirit?

In samenwerking met niemand minder dan Rob Kamphues zijn wij op zoek naar mensen die beschikken over dé ‘R.S. Spirit’ tijdens de Renault Mégane R.S. Spirit Challenge. Tijdens deze challenge kan héél Nederland op zoek gaan naar de nieuwe Renault Mégane R.S. Stap jij als eerste in bij presentator Rob, dan maak je kans op een weekend lang rijden in de nieuwe Renault Mégane R.S. Benieuwd hoe je mee kunt doen? Lees vliegensvlug mee!

Fase 1: R.S. Spirit Chatbot

Om mee te doen aan de Mégane R.S. Spirit Challenge, kunnen mensen zich aanmelden via de speciale R.S. Spirit Chatbot op Facebook Messenger. Via deze Chatbot worden verschillende vragen gesteld om te kijken of jij over dé R.S. Spirit beschikt. Weet jij welke Formule 1-coureur Renault Sport heeft geholpen tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Renault Mégane R.S.? Gaat jouw hart sneller kloppen van het geluid van 280 PK? Heb jij het in je? Bewijs het en doe mee via de Chatbot.

Mégane R.S. Spirit Challenge

Fase 2: Mégane R.S. Spirit Challenge

Op donderdag 30 augustus zal Rob Kamphues met de nieuwe Renault Mégane R.S. rondrijden door heel Nederland en stoppen op vijf plekken. Tijdens deze grote dag zullen de mensen die bewezen hebben over de R.S. Spirit te beschikken via de Chatbot op de hoogte worden gehouden over de locatie van Rob met de nieuwe Renault Mégane R.S. Deze dag is live te volgen op de Facebook pagina van Renault NL.

Weet jij Rob te vinden en stap jij als eerste in? Dan maak je kans op een geheel verzorgd weekend met de nieuwe Renault Mégane R.S. naar de Vogezen!

Meer lezen over de Renault Mégane R.S. Spirit Challenge? Klik hier.

Het sportieve design van de Mégane R.S.

De nieuwe Renault Mégane R.S. heeft verschillende race-kenmerken die jouw innerlijke coureur zullen aanspreken. De 60 mm verbrede wielkasten, de voorbumper die doet denken aan de neus van een Formule 1-auto en de grote achterdiffuser zullen jouw sportieve hart sneller laten kloppen. De nieuwe Renault Mégane R.S. laat er geen twijfel over bestaan: hij gaat voor prestaties! Jij ook?

Ook bij het zien van het gloednieuwe interieur wil je meteen instappen. De sportstoelen bieden uitstekende ondersteuning, aluminium pedalen en het sportstuur met schakelflippers brengen een geheel nieuwe, sportieve ervaring. Meer te weten komen over het design van de nieuwe Renault Mégane R.S.? Lees het hier.

Mégane R.S. Spirit Challenge

Ongekend rijplezier

De nieuwe Mégane R.S. beschikt als eerste ter wereld in zijn segment over het 4Control®  vierwielbesturingssyteem, speciaal geconfigureerd door Renault Sport. Deze technologie biedt optimale stabiliteit in bochten. Bij lage snelheid sturen de achterwielen in de tegengestelde richting van de voorwielen. Boven 60 km/uur (100 km/uur in de Race-stand) sturen de vier wielen dezelfde kant op. Je hebt elke bocht volledig onder controle. Onze experts van Renault Sport hebben het systeem specifiek gekalibreerd om de prestaties van de nieuwe Renault Mégane R.S. naar een hoger niveau te tillen.

Wil jij ook niets liever dan rijden in deze ‘hot hatch’? Doe dan nu mee met de Renault Mégane R.S. Spirit Challenge en bewijs dat jij beschikt over de R.S. Spirit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.