• Onze modellen

Door Renault Nederland

06-04-17

Bedrijfswagens op maat

Herinner jij de Renault Life aflevering met Mister Maisguy nog? In deze aflevering zie je een lichtblauwe Renault Estafette uit 1965 die als foodtruck is omgebouwd. Deze speciale Renault heeft voor een hoop enthousiaste reacties gezorgd! Behalve deze klassieker, worden ook veel nieuwe bedrijfswagens op maat ingezet. Wist je dat Renault in samenwerking met erkende carrosseriebedrijven jaarlijks meer dan 1.000 bedrijfswagens ombouwt? Lees mee in welke branches je zulke bedrijfswagens tegen kunt komen!

Renault_Blog_Bedrijfswagens_Koelwagen
Geïsoleerd en gekoeld
Hoe druk een baan ook is, in een omgebouwde Renault houd je het hoofd letterlijk koel. Renault werkt al jarenlang samen met een leverancier van koelwagens. Samen bouwen we jaarlijks honderden bedrijfswagens om tot koelwagens. Wist je dat er zelfs met een geïsoleerde laadruimte genoeg ruimte overblijft voor het laden van een europallet tussen de wielkasten? Gekoelde Renault bedrijfswagens worden gebruikt in branches waarin bederf een rol speelt; bijvoorbeeld in de voedselbereiding, catering, vleesindustrie of transport van delicate voedingswaarden of medicijnen.

Transporteren en lossen
Wat je ook moet vervoeren, in een omgebouwde Renault Master Chassis kan alles worden (op)gelost! De versies L2 en L3 zijn namelijk leverbaar met een kiepbak. Vooral plaatselijke overheden, aannemers en kleine zelfstandigen vinden dit handig om bijvoorbeeld stenen, bulk of groen te transporteren.

Renault_Blog_Bedrijfswagens_Ambulance
Service- en hulpdiensten
Op maat gemaakte Renault bedrijfswagens worden ook ingezet in de gezondheidszorg, dienstverlening, voor hulpdiensten en ordehandhaving. De Renault Trafic is de Europese standaard voor ambulances en de Renault Master wordt ingezet door andere hulpdiensten. Hoewel we natuurlijk hopen dat je ze niet vaak ziet rijden – want dat betekent dat er minder ongelukken gebeuren – zijn we toch trots dat Renault het team van hulpdiensten ondersteunt!

Renault_Blog_Bedrijfswagens_Paardentrailer
Nog veel meer mogelijkheden!
Naast deze voorbeelden leveren we ook bedrijfswagens op maat voor het vervoer van bijvoorbeeld dieren, maar ook hoogwerkers en campers. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees er alles over op onze website!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.