• Lifestyle

Door Renault Nederland

07-01-16

10 tekenen dat jij een echte Renault fan bent

Echte Renault liefhebbers: je pikt ze er zo tussenuit. Trouwe fans die onze passie voor auto’s begrijpen, onze liefde voor design waarderen en zich helemaal in onze filosofie kunnen vinden. Herken jij jezelf er ook in?

1. Jouw liefde voor Renault is al op vroege leeftijd ontstaan. Waar de meeste kinderen zich tijdens de lange autoritten naar Frankrijk stierlijk verveelden, vermaakte jij jezelf prima – zolang jij een plekje aan het raam had tenminste. Urenlang tuurde je naar buiten en zag je de mooiste auto’s passeerden. Je kon echt niet wachten tot je zelf achter het stuur mocht zitten.

2. En jouw favoriete autospelletje? Gele Twingo’s spotten natuurlijk!

3. Als dan eindelijk het moment is aangebroken dat je een nieuwe Renault gaat aanschaffen, word je bij de dealer ontvangen als een oude vriend. Jij komt hier tenslotte al jaren over de vloer. Jouw kennis doet dan ook niet onder aan die van de dealers – of jouw collega’s, zoals ze jou ook wel gekscherend noemen.

4. Je hebt een groot zwak voor de oude klassiekers zoals de Renault 4, de Renault 8 Gordini en de Alpine. Je kunt het je nog als de dag van gisteren herinneren dat jij je eerste exemplaar aanschafte en je kijkt met veel weemoed terug naar de tijd dat zij de Nederlandse wegen domineerden. Zie je er eentje rijden? Dan kun je het niet laten om even te zwaaien.

5. Niet alleen weet jij in no-time de 5 subtiele verschillen tussen de onderstaande afbeeldingen moeiteloos aan te wijzen, jij herkent de echte Mégane ook uit duizenden. Appeltje eitje, toch?

Talisman - verschillen

6. Jij volgt de ontwikkelingen en het nieuws rondom Renault op de voet. Een nieuwe generatie (of nog beter: een compleet nieuw model) in aantocht? Jij bent hiervan als eerste op de hoogte en leest de nieuwsbrief altijd trouw.

7. Rijden in stilte en het tankstation verruilen voor je eigen oprit? Jij bent dol op elektrisch rijden in jouw innovatieve ZOE. Goed voor jou én je omgeving.

8. Als jij opvangt dat iemand op zoek is naar een nieuwe auto, kun jij het niet laten om een enthousiast betoog te starten over het prachtige design en de talloze mogelijkheden van jouw lievelingsmerk. Iedereen weet jou te vinden voor goed advies!

9. Jij hoeft niet lang na te denken wanneer mensen je vragen wie jouw favoriete designer is. Nederlands trots Laurens van den Acker natuurlijk!

10. De allermooiste, allerbeste Renault? Dat is een vraag die jij echt niet kunt en wilt beantwoorden. Van de eerder genoemde oude klassiekers, tot de ruime Espace de stoere Captur en de hypermoderne conceptcars: een keuze maken is toch onmogelijk..

Leave a Reply

Your email address will not be published.